Това е на-бързата, най-вкусната бисквитена торта с пудинг и банани!Необходими

...
Това е на-бързата, най-вкусната бисквитена торта с пудинг и банани!Необходими
Коментари Харесай

Бисквитена торта за 20 минути

Това е на-бързата, най-вкусната бисквитена торта с пудинг и банани!

Необходими Продукти

● бисквити - 300 г чаени
● пудинг - 2 бр. ванилия
● захар - 10 с.л.
● прясно мляко - 1 литър
● масло - 200 гр
● ванилия - 1 бр. бурбонска
● заквасена сметана - 4 с.л.
● банани - 3 бр. огромни
● течна сметана - 250 мл
● лимонен сок - сок от 1 лимон

Начин на подготвяне

Нарежете бананите на филийки в кутия с похлупак, полейте ги с лимоновия сок, затворете капака и обърнете кутията няколко пъти да се полеят добре. Начупете бисквитите на дребни части, като преди този момент отделите 10 броя от тях цели. Намажете форма за кейк с меко масло.

Разтворете пудинга и бурбонската ванилия в част от млякото, останалото мляко и захарта поставете на котлона да заври. На тънка бликам и при непрестанно бъркане прибавете разтворения пудинг към млякото.

След като се сгъсти прибавете нарязаното масло и начупените бисквити, бъркате до цялостното разтопяване на маслото. Сипете половината примес във формата и разклатете добре, наредете 1 ред от нарязаните банани и сипете втората половина от пудинговата примес.

Разтръскайте добре формата да улегне добре сместа. Отгоре наредете за основа на тортата задачите бисквити, като леко ги притискате в сместа.

Оставете тортата да се охлади и стегне на студено място за няколко часа, и обърнете в поднос, украсете с разрушената сметана и останалите банани. Това е на-бързата, най-вкусната бисквитена торта с пудинг и банани.

Източник: recepti.gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР