Това е едно възпроизвеждане на правителството на Пламен Орешарски с

...
Това е едно възпроизвеждане на правителството на Пламен Орешарски с
Коментари Харесай

ГЕРБ скочиха - това е Орешарски 2

" Това е едно възпроизвеждане на държавното управление на Пламен Орешарски с разликата, че тогава имаше настоящ парламент. Тогава управляваха втората и третата политическа мощ, в този момент ръководят третата и четвъртата. " Това съобщи на ексклузивен брифинг на ГЕРБ Тома Биков.

Според партията огромна част от назначените служебни министри и регионални шефове са членове или симпатизанти на Българска социалистическа партия.

" Не през задния вход, а през парадния вход влизат в Министерски съвет ", сподели Христо Гаджев, визирайки Българска социалистическа партия.

Според Тома Биков при регионалните шефове обстановката била по-радикална. ГЕРБ твърди, че в структурите са влезнали единствено фрагменти на Българска социалистическа партия и малко от Движение за права и свободи.

" Това, което виждаме, е извънредно притеснително. Нещата започнаха да излизат отвън надзор. Надяваме се да не се получи неуспех на изборния развой. Смятаме, че има съображение това да се случи.

Служебнот правителство  обслужва и работи за всички партии, които работят против ГЕРБ, и това се прави безусловно целеустремено и обществено ", сподели още Биков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР