Това е благоприятен период за уреждане на занемарени проблеми и

...
Това е благоприятен период за уреждане на занемарени проблеми и
Коментари Харесай

Скорпионите пръскат сексапил. Риби, намерете време за почивка

Това е удобен интервал за споразумяване на занемарени проблеми и осъществяване на отсрочени задания.

Овен – Днес персоналните ви каузи и стремежи ще бъдат преди всичко. Хубаво е да се въздържате от поверителни диалози с други хора, както и от непотребна показност на доброта. Най-добрият метод е да се държите естествено.

Телец – Днес ще се посветите напълно на своите отговорности и задания. Пазете здравето си, което в този момент е нежно и уязвимо. Обръщайте внимание даже на дребните признаци. Вечерта се отпуснете като се отдадете единствено на приятни занимания.

Близнаци – Ако връзките ви с близките ви карат да се чувствате изморени през днешния ден, намерете опция да прекарате малко време надалеч от всичко, като се дистанцирате от проблемите, потопете се в атмосфера на усамотение и успокоение.

Рак – Днес нещата може да ви наподобяват малко по-трудни. Ако би трябвало, променете позицията си или метода. Стремете се да бъдете по-оптимистични и вярвайте повече в себе си. Звездите ви поучават да разчитате основно на интуицията си и личните си сили.

Лъв – Днес би било добре да вложите повече разсъдък в дейностите си. Не бива да се отпускате прекалено, тъкмо противоположното – би трябвало да се стегнете! Има възможност да се позволен неточности, чиито последствия могат да обиден освен за вас, само че и други хора.

Дева – Днешният ден може да повдигне доста въпроси. Спокойствието в фамилните връзки елементарно може да бъде нарушено. Помнете, че разочарованието е неприятен консултант. Само посредством градивен метод ще можете да се справите с всичко.

Везни – Днес ще е мъчно да спазвате възприятието за мярка и да бъдете умерени. Някои представители на знака ще попаднат във властта на страстите, които напълно ще ги завладеят. Хубаво време да се отпуснете и да се порадвате същински на живота без всевъзможни скрупули!

Скорпион – Днес може да бъдете малко разсеяни и леко отнесени, заради което може да пропуснете значими неща. Вашият засилен съблазън и магнетична тайнственост ще ви създадат доста привлекателни в очите на противоположния пол. Може да заложите стръвта.

Стрелец – Днес чувството ви за жизнеспособност и креативност ще ви даде нов подтик да продължите напред по-уверено и самоуверено, когато става въпрос за реализиране на вашите цели. Винаги се старайте да действате методично, дипломатично и разумно.

Козирог – Днес е допустимо да срещнете компликации в работата или в друго, само че това не трябва да ви тормози. С малко повече самообладание и неизменност нещата ще се наредят добре. Само бъдете по-отговорни и проведени. Разчитайте и на поддръжката на близки хора.

Водолей – Връзката ви наподобява има потребност от малко ободряване. Опитайте да оставите нормалната рутина настрани и подгответе една любовна, сантиментална вечер с колегата си. Внесете малко многообразие, направете нещо ново и ненадейно.

Риби – Инстинктът през днешния ден ще ви води в вярната посока. Макар да ви чакат работа и задания, безусловно намерете време за отмора и релаксиращи занимания. Добре ще е да не се доверявате на всички хора и да бъдете по-селективни по отношение на това с кого прекарвате времето си.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР