"Това е абсурдно и смехотворно. Цялото отношение на Кулагин е

...
"Това е абсурдно и смехотворно. Цялото отношение на Кулагин е
Коментари Харесай

Провокации, простотии, неприятни изненади и среден пръст в Черешката на тортата

"Това е неуместно и смехотворно. Цялото отношение на Кулагин е просто смешно ", съобщи плеймейтката Нора, разяснявайки държанието на Кулагин по време на "Черешката на тортата ". Вчера той посрещна останалите участници в дома си. Кадрите по време на цялото предаване бяха шокиращи. Още първоначално той лъсна единствено по халат и розови кецове с мечета. Така той потегли на пазар, само че естествено с помощници. Това не бе всичко. Малко по-късно той се появи с впит чеп, без да се преценява, че епизодът се излъчва в праймтайма на малкия екран. 
След като държа гостите повече от час пред вратата, те взеха решение да влязат и да се настанят по местата си, вместо да се бутат в неуместната лимузина. Те обаче бяха остро скастрени от гримьора, който отсече, че не ги е поканил. След леки вербални свади, въпреки всичко всички останаха вътре. Провокациите и неприятните изненади продължиха. Кулагин накара собствен зависещ да се закичи с коледни лампички, да постави плик на главата си и да пристигна да краси масата, заставайки до нея. Това провокира бурни и отрицателни реакции най-много от двете дами - Нора и Борислава. 
"Харесва ти да командваш и унижаваш хората май. Това е проваляне. Защо ти не си окичи една лампа на главата? Това е просташко, това не е провокация. Чул си две-три думи по малкия екран и ги използваш ", разяснява плеймейтката. Тя не спираше да хапе остро Кулагин, като даже акцентира, че съгласно нея той в действителност е "то " и е от третия пол. Единственото хубаво нещо, съгласно гостите, по време на вечерта бе изненадата - девойките от "Карамел ", които изпяха прелестна българска ария. 
Дори това обаче не промени мнението на гостите му. "Цялата вечер беше една подигравка и цирк. Показа по какъв начин един уединен, неузрял човек, който е сплескан от живота, се опита да покаже какъв брой лъскаво живее. Той просто всяка вечер се прибира и е самичък ", остро съобщи Недкова, която уточни междинен пръст вместо оценка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР