Наскоро актьорът и водещ на предаването Преди обед по bTV

...
Наскоро актьорът и водещ на предаването Преди обед по bTV
Коментари Харесай

Натали Трифонова подари себе си на Петър Дочев за рождения му ден

Наскоро артистът и водещ на предаването " Преди обед " по bTV Петър Дочев отпразнува рождения си ден. Като негова другарка и колежка Натали Трифонова му направи дребен алегоричен подарък по случай празника.

Подаръкът 

С усмивка и леко мигане водещата на предаването COOLt направи алегоричен жест към Петър Дочев, който в първия миг се пошегува и намерения, че подаръкът е ваучер за странствуване. Оказа се обаче, че концепцията на синоптичката е извънредно истинска и занимателна и тя му сервира " подаръчен ваучер за фотосесия с Натали Трифонова ".

Русокосата дама, която беше една от финалистките в Dancing Stars, побърза да изясни за избора на подарък. От думите й стана ясно, че Дочев не е единствено артист, само че и фен фотограф и от седмици се пробва да направи фотосесия на Натали.

" Тя все не се харесва, няма въодушевление или няма време ", сподели той, а Натали отвърна: " Най-вече време, само че в този момент, след края на Dancing Stars съм по-свободна! " и даде обещание, че най-сетне ще извърши желанието му, написа actualno.com.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР