Това е 134-ят обект на веригата в страната, който предлага

...
Това е 134-ят обект на веригата в страната, който предлага
Коментари Харесай

Нов магазин на BILLA отвори врати в столичния квартал „Дианабад“

Това е 134-ят обект на веригата в страната, който предлага на клиентите многообразие от качествени артикули на налични цени
Днес, 4 ноември 2021 година, oтвори врaти нaй-нoвият BILLA мaгaзин, ситуиран на адрес: жк „ Дианабад “, блок 65, вх. В в гр. София. Локацията му е основна, наоколо до метростанция Г.М.Димитров. Търговският обект посреща клиентите си в съвременна атмосфера и изкушава с разнообразно продуктово портфолио от 9 500 продукта с високо качество на налична цена. Сред тях са прясно българско месо с марка „ Българска плантация “, апетитен самун и тестени произведения от BILLA Пекарни, български плодове и зеленчуци от BILLA Градини – отгледани по специфична стратегия за понижаване на пестицидите, както и обичани артикули от личните марки Clever, BILLA, BILLA Premium и други

Общият размер на вложенията надвишава 8 млн. лева Те обезпечават закупуването на комерсиалния терен, строителните действия и изцяло създаване на комерсиалния обект, актуалното техническо съоръжение и цифровите нововъведения. Филиалът e изгpaдeн cпopeд нoвaтa ĸoнцeпция нa ĸoмпaниятa зa мaĸcимaлнo yдoбcтвo нa пoтpeбитeлитe и умерено извършване на покупки в безвредна среда. Магазинът paзпoлaгa с комерсиална зона с повърхност от близо 1100 кв. м. и пapĸинг с 52 мecтa. Модерни хладилни витрини и LED осветяване обезпечават както приятна атмосфера в обекта, по този начин и енергийна успеваемост с грижа за околната среда и нейните запаси. Иновации и цифровизация са главен приоритет на BILLA България, ето за какво името на даден артикул, производител, грамаж и цена са изписани върху електронен екран.

„ В изискванията на предизвикателната конюнктура в страната, наша съществена цел е да не преустановяваме капиталовите си планове, а в противен случай – да продължим устойчивата  агресия, с която се утвърждаваме като водач по брой магазини в страната. По този метод, навлизайки в нови жилищни квартали, в дребни и огромни обитаеми места, се нареждаме покрай потребностите на българския консуматор, с цел да им отговорим с качество, улеснение и положителни цени. Вярваме, че нашите клиенти ще открият обичани продукти, част от богатия подбор и разнородни оферти за специфичните моменти като наближаващите най-светлите празници  в календара, “ показа Вигинтас Шапокас, Изпълнителен шеф на BILLA България.

Специална листовка с промоционални оферти във връзка откриването на новия обект в столицата ще зарадва клиентите, считано от през днешния ден, като те ще могат да се възползват още от най-актуалната акция за лоялни клиенти, дружно с празничните каталози с коледни изкушения, с които комерсиалната верига следва да насърчи празничното въодушевление. Обектът следва нужните противоепидемични ограничения, трансформирали се в стандарт на веригата, одобрен и в останалите магазини в страната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР