Това беше желанието и на НФСБ, които също искат преференциите

...
Това беше желанието и на НФСБ, които също искат преференциите
Коментари Харесай

Цветанов С Изключително Важни Думи За Политическото Бъдеще На България! Ето Какво Се Случва Между Герб И Дпс!

" Това беше желанието и на НФСБ, които също желаят преференциите да не взе участие в решаването и пренареждането на листите ", изясни водачът на ПГ на ГЕРБ.

По думите му, в политиката не постоянно можеш да поставяш ултиматум.

" Обвиненията, когато се вършат към ГЕРБ, че вървим към тоталитарен режим, тъкмо това са моментите, когато би трябвало да напомним тези неверни изказвания, които някои ги стартира в общественото пространство. Най-лесно е да кажем, не това е алена линия, която ние не можем да преминем, това значи, че Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, както и други биха се появили в поддръжка на техните старания за преустановяване работата на 44-то Народно заседание и влизане в политически безпорядък ", разяснява Цветанов.

Той означи, че сред ГЕРБ и Движение за права и свободи няма съглашателство, а политически консенсус по някои тематики и допирни точки. Като образец Цветан Цветанов даде поддръжката на Движение за права и свободи за закупуване на нов изтребител F-16.

" Това не е съглашателство, а одобряване на евроатлантическите цели и полезности и създаване на оперативни качества на българската войска, съвместими със стандартите на НАТО ", акцентира той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР