Тоца и Кочорапова най-спорните носителки на Мис България, научи HotArena.

...
Тоца и Кочорапова най-спорните носителки на Мис България, научи HotArena.
Коментари Харесай

Тоца и Кочорапова най-спорни на Мис България, Ина Манчева върна короната за нагласен вот и още...

Тоца и Кочорапова най-спорните носителки на Мис България, научи HotArena.

Последните две седмици най-обсъжданата тематика беше изборът на Тамара Кочорапова за Мис България . Въпреки националното неодобрение, Тамара сподели, че няма да върне короната, тъй като се има за красива, а народът не е отворен за нов тип хубост. Голяма част от журито отхвърли да е е гласувало за Тамара, а организаторката Ирина Папазова съобщи, че тя самосиндикално е избрала Кочорапова за победителка.

С сходни, само че доста по-малко ругатни, бе посрещната Антония Петрова през 2009г. За да затвори устите на зложелателите Тоца се яви на състезанието Мисис Русия и го завоюва.

Изключителен скандал се оформи и на състезанието през 2012г. Титлата на в началото определената Ина Манчева публично бе отнета, като отиде при втората в крайното класиране – Габриела Василева . От екипа обясниха, че са взели това решение след хакерска офанзива и операция в гласуването на публиката.

Носителката на Мис България 2002 Теди Бургазлиева загуби правото си да ни показва на състезанието Мис Вселена поради голи фотоси. Вариантите пред хубавицата бяха два – да върне короната или да й опростят гафа. В последна сметка тя резервира короната, само че загуби право да се яви на международния конкурс.

Същият скандал застигна и Мис България 2015 Марина Войкова. Тук ставаше дума за фотоси по долни дрехи в стилното й порфолио и друга на която е гола, само че е прикрила гърдите си, напомня „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР