Тото от „Скандау“ и Поли Генова прибраха големите отличия на

...
Тото от „Скандау“ и Поли Генова прибраха големите отличия на
Коментари Харесай

Поли Генова надви Дара и Михаела Филева

Тото от „ Скандау “ и Поли Генова прибраха огромните оценки на тазгодишните музикални награди на БГ радио. Те бяха връчени на специфична блестяща гала в Пловдив през вчерашния ден вечерта, а точно изпълнителката на "Инат " беше една от водещите на шоуто в зала "Колудрума ". Бъдещата мама обаче бързо трябваше да влезе в ролята на победител и да държи признателен тирада, защото публиката реши тя да е БГ изпълнителка на годината.

Тото все същата премия в мъжката категория, само че с изключение на за най-хубав БГ реализатор, той обра статуетките в още 3 категории. Заедно с група „ Скандау “ завоюваха наградата за БГ дует/трио/вокална група, а за взаимния си план "Заедно " със Слави и Ку-ку Бенд отнесе вкъщи отличие за БГ композиция и БГ видеоклип.

С най-вече призове след Тото пък се подреди Миро, на който публиката отреди достойнството да прибере премиите за БГ ария и БГ текст за "Очите ". Съвсем не изненадващо родната ни представителка на „ Евровизия “ сграбчи статуетката за БГ дипломат, а малко от силата на песенния конкурс беше импортирана и на церемонията, защото Вики пя за публиката.

Една от най-важните статуетли - тази за дебют, отиде при "Керана и космонавтите ", а оценката за БГ албум сграбчи Михаела Маринова със „ Стъпка напред “. Изненадващо без статуетка останаха Дара, Графа, 4 Magic и Михаела Филева. За най-хубава БГ група на годината пък бе определена БТР, написа "Монитор ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР