Тотнъм ще бъде разследван от английската футболна асоциация и полицията

...
Тотнъм ще бъде разследван от английската футболна асоциация и полицията
Коментари Харесай

Английската футболна асоциация и полицията ще започнат разследвания срещу Тотнъм

Тотнъм ще бъде разследван от британската футболна асоциация и полицията за това, че последовател на тима ритна вратаря на Арсенал Аарън Рамсдейл след края на дербито на северен Лондон, извоювано от “артилеристите ” 2:0. От ръковоството на " шпорите " дават обещание възбрана за посещаване на стадиона и " най-строгите вероятни ограничения " за отговорния почитател след изследване на записите от камерите за видеонаблюдение.

Ричарлисон също може да се окаже в неприятно състояние за разправията си с Рамсдейл след успеха на Арсенал с 2:0, която приключи с нуждата двамата да бъдат разтървавани. Възможно е бразилецът да бъде осъден за един мач.

Напрежението се повиши, откакто стражът на “артилеристите ” подразни почитателите на Тотнъм след края на мача, като целуна емблемата на Арсенал и се израдва бурно.

След това, когато вратарят отиде да си вземе бутилка с вода, един почитател се запъти към терена и ритна британския национал в гърба, след което се отдалечи.

Това провокира препирня, при която се наложи треньорът на Арсенал Микел Артета да издърпа Рамсдейл, а по-късно и Гранит Джака.
 Грозни подиуми в Лондон! Фен на Тотнъм изрита в тил вратаря на Арсенал Грозни подиуми в Лондон! Фен на Тотнъм изрита в тил вратаря на Арсенал
" Шокирани сме от държанието на последовател, който се опита да нападне вратаря на Арсенал Аарън Рамсдейл в края на днешния мач. Насилието под каквато и да е форма няма място във футбола ”, обявиха от Тотнъм в публично изказване.

ФА даде обещание решителни дейности взаимно с полицията. Тяхното изказване гласи: " Остро осъждаме случая с присъединяване на фен, който последва днешния мач от Висшата лига сред Тотнъм и Арсенал ".

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР