Тотнъм е изправен пред много сложна ситуация, независимо от факта,

...
Тотнъм е изправен пред много сложна ситуация, независимо от факта,
Коментари Харесай

Конте е изненадал ръководството на Тотнъм с един от играчите в трансферния му списък

Тотнъм е изправен пред доста комплицирана обстановка, без значение от обстоятелството, че Антонио Конте пое отбора през миналата седмица. Причината е, че „ шпорите “ не наподобява да имат задоволително боеспособен състав, с цел да съумеят да се намесят в разпределението на водещите места във Висшата лига, а това постанова сериозна интензивност на трансферния пазар още през зимата.

Едно от имената в листата с покупки на Конте обаче е изненадало управлението, защото не е от тези сензационни имена, които са свързвани с всички европейски грандове. Това е десният бранител на Лацио Мануел Лазари, съгласно La Gazzetta dello Sport.

27-годишният бранител на „ римските орли “ дойде на „ Стадио Олимпико “ през 2019 година против €15 млн. от отбора на СПАЛ. Към оня интервал той даже си бе спечелил повиквателна за националния тим, само че в следствие конкуренцията с Джовани Ди Лауренцо и Алесандро Флоренци се оказа прекомерно сериозна за него.

Тотнъм разкара Серж Орие през лятото, а на негово място дойде Емерсон Роял от Барселона, само че бразилецът не разполага с нужните качества, с цел да извършва по-офанзивна роля.

Антонио Конте постоянно е разчитал на уинг-бекове в тимовете си, защото изповядва скица с трима централни бранители, наситена халфова линия и неявяване на типичен крила.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР