Тошко Йорданов дори по едно време се обръна към Дилов

...
Тошко Йорданов дори по едно време се обръна към Дилов
Коментари Харесай

Йорданов към Дилов-син за мажоритарния вот: Млъкни бе, пич

Тошко Йорданов даже по едно време се обръна към Дилов на всеослушание с думите: " Млъкни, бе, пич! ". В отговор Дилов-син помоли да не се обръща към него с " пич ", тъй като е най-малкото е по-възрастен от него. Отговорът на Йорданов бе с ироничното " Добре, господин Дилов ". Това се случи в ефира на Българска национална телевизия в политически спор сред партийните сили.

" Изобщо не скърбя, че прекратихме този парламент ", разяснява в предаването Йорданов. Преди него Дилов бе споделил, че му липсва диалогът за утрешния ден и предложи хамалите от партиите да се отделят на едно място да се разправят, а някакви по-умни хора да седнат да приказват за политики.

" За мажоритарния избор викаме - пичове, за какво оферирате това, като знаете, че няма да стане? В този парламент нямаше глупак, който да не знаеше, че този парламент няма да издържи дълго. Мажоритарните избори би трябвало да се създадат добре, би трябвало да има броене. Трябва да има 30 хиляди души за един изборен регион, да се знае всяко семейство, всеки човек от всяка една улица. Да се каже, че това може да стане за един месец, това е е откровена простотия ", отговори Йорданов пък на въпроса на Дилов-син за какво " ИТН " не са подкрепили плана на ГЕРБ, който вкарваше мажоритарен избор на депутати.

" Не изпълнихте нито едно от обещанията си ", безапелационен бе Дилов.

" Този парламент в конфигурацията, в която беше, беше ясно, че би трябвало да го прекратим. Миналите избори не бяха почтени. Просто не бяха почтени ", продължи Йорданов.

" Никой различен с изключение на вас не го сподели. Вие нямахте акция, аз за разлика от вас бях на терен ", отвърна го Дилов.

На въпрос кой седи зад тях, Йорданов сподели: Това са нелепости. Кой? Някой олигарх. Това са най Бойко Борисов нелепостите? Кой е този олигарх? Кой е стоял зад Слави Трофинов до момента? Ами естествено, че не. Зад Слави Трифонов стоят хора, на които им е писнало от сходно упрявление на страната, безапелационен бе той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР