Тор: Рагнарок изненада доста фенове с на моменти причудливия хумор,

...
Тор: Рагнарок изненада доста фенове с на моменти причудливия хумор,
Коментари Харесай

Защо Теса Томпсън и Крис Хемсуърт са се целували

" Тор: Рагнарок " изненада много почитатели с на моменти причудливия комизъм, само че несъмнено си остава измежду най-хубавите филми от киновселената на Marvel .
 „ Тор: Рагнарок “ – ще бъде ли най-хубавият филм от цялата поредност
„ Тор: Рагнарок “ – ще бъде ли най-хубавият филм от цялата поредност

Очаква ни доста комизъм и доста екшън

В него Тор се пробва да спре злата си сестра Хела от това да унищожи Асгард и цялата Вселена. За благополучие съумя, само че по пътя срещна Валкирия, която преди доста години е била част от първокласен боен отряд, формиран единствено от дами.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от на Апр 29, 2019 в 4:48 PDT

В началото Тор и Валкирия не се схващат, само че в следствие затоплят връзките си. Но единствено толкоз. От Крис Хемсуърт и Теса Томпсън , които влизат в двете функции, разбираме, че това доближаване е било много съществено.

Двамата се връщат обратно във времето по време на фотосите и си спомнят, че са снимали подиуми, в която се целуват. За наша голяма жал обаче режисьорът на " Тор: Рагнарок " Тайка Уайтити е решил да ни спести всички това, написа CinemaBlend.

Ще съумеят ли новите " Мъже в черно " да спасят света

" Мъже в черно: Глобална опасност " с нов филмов откъс

Надяваме се, че историята сред двамата ще се развие в бъдещите проекти на Marvel, само че Тор може да срещне любовта и в лицето на Капитан Марвел, тъй като от филмовите откъси на " Отмъстителите: Краят " видяхме, че сред двамата има химия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР