Топчетата по дрехите обикновено се появяват тогава, когато не ги

...
Топчетата по дрехите обикновено се появяват тогава, когато не ги
Коментари Харесай

Как се предотвратява появата на топчета по дрехите?

Топчетата по облеклата нормално се появяват тогава, когато не ги перем вярно. В днешната публикация ще споделим потребни препоръки за поддръжката на обичаните ни пуловери, жилетки и блузи, по които главно се появяват топчета, развалящи визията им.
Как вярно да третираме облеклата, тъй че да не се появяват топчета? • Деликатно пране;
Много е значимо, когато третирате по-деликатни тъкани, да включвате режим за внимателно изпиране. Така ще предпазите облеклата от всевъзможни копчета и ципове, опиращи се по тях по време на пране.
Грешките, които позволяваме при пране, сушене и запазване на облеклата
Винаги има риск да да допуснете някоя неправилност при пране, при сушене или запазване на дрехи, защото всички тези дейности на пръв...

Домакините постоянно позволяват една и съща неточност, а тя е претоварването на пералнята. Истината е, че голямата купчина с мръсни облекла съумява да ни депресира и ни се желае час по-скоро да се отървем от нея. Първото, което ни идва мислено, е да напълним барабана с всевъзможни блузи, пуловери и каквото друго хванем в ръце. По този метод обаче способстваме за появяването на неприятните топчета, защото облеклата се търкат по барабана по време на изпиране.
• Сортиране;
Сортирането на облеклата е другото, за което да помислите. Не слагайте деликатни облекла, дружно с по-твърди материи като деним или други.
• Омекотите;
Използването на омекотител е доста значимо, тъй като той понижава триенето и до някъде лимитира появяването на топчета.
• Не ползвайте сушилня. 5 скъпи съвета по какъв начин да се грижим за облеклата и обувките си през зимата
През студения сезон, когато по пътищата се вали дъжд и сняг, образува се киша и тиня, обувките и облеклата са изключително податливи на поврежда...

Сушенето в сушилня може да е доста комфортно и да пести време, само че не е най-разумното решение. Ако не желаете по обичаните ви дрехи да се появяват топчета, оставете ги да съхнат сами.

Тези препоръки ще ви оказват помощ да запазите облеклата си във тип, в който желаете да ги носите!

Още от ПОЛЕЗНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР