Топ треньорът Алвин Косгроув се кълне в две упражнения, с

...
Топ треньорът Алвин Косгроув се кълне в две упражнения, с
Коментари Харесай

Плосък корем и стегнато дупе само с две упражнения

Топ треньорът Алвин Косгроув се кълне в две извършения, с които да изваете мечтаното тяло. Ето за какво и неговата стратегия се състои единствено в извършения с пудовка и бърпи.

Но каква е тайната?
Ефективността на тренировката се крие в повторенията – вършиме 15 повторения с пудовка (може да употребявате и дъмбели), последвани незабавно от 15 повторения бърпита. След това без отмора вършиме нови 14 повторения пудовка и 14 бърпита. Продължавате по този метод схемата на понижаване на броя повторения, до момента в който достигнете до единствено едно.

Ако в този момент пресметнете какъв брой от тези две извършения сте създали, ще се изненадате – изпълнена до дъно тренировката включва по 120 повторения от всяко упражнение – 240 повторения. Другият значим миг е бързото движение на осъществяване. Би трябвало да ви лишава единствено по 3 секунди на повтаряне, което значи, че ще извършите цялата подготовка за 12 минути. А това несъмнено ще провокира цялото ви тяло, запалвайки мускулите.

Тази подготовка кара повече мускули да работят, в сравнение с по време на джогинг, да вземем за пример, и форсира метаболизма за часове напред. Ето по какъв начин вярно да изпълнявате упражненията:

Суинг с пудовка

Бърпи

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР