Топ мюсюлмански учен разкритикува коментарите на френския лидер Еманюел Макрон

...
Топ мюсюлмански учен разкритикува коментарите на френския лидер Еманюел Макрон
Коментари Харесай

Мюсюлмански учен към Макрон: Вие сте в криза, а не ислямът

Топ мюсюлмански академик разкритикува мненията на френския водач Еманюел Макрон за исляма, които провокираха необятно неодобрение измежду мюсюлманите по света, осведоми " Дейли сабах ".

Генералният секретар на Международния съюз на мюсюлманските учени Али ал Карадаги прикани Макрон да не се тревожи за исляма, защото не разчита на поддръжката на управляващите, написа news.bg.

По време на тирада в петък Макрон разкри проект за отбрана на секуларизма във Франция. Той разказа исляма като " вяра, която е в рецесия по целия свят ".

Отбелязвайки, че не се опасява за исляма, Карадаги съобщи, че " бъдещето е на ислямската вяра ". Той разясни, че се опасяват от бъдещите общества, които вършат религиите и светините на другите религии законни цели. Страхуваме се от общества, където управляващите са пристрастени сами да си основават врагове, продължи той.

Ако има действителна рецесия, тя е поради двойните стандарти на някои западни политици, безапелационен е мюсюлманският академик.

" Президент Макрон, вие сте в морална, филантропична и политическа рецесия, ислямът не може да носи бремето на подправени водачи на карикатури, които основават рецесии под вашето наставничество ", безапелационен е Ал Карадаги.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР