Топ астроложка ни хвана за гушите със смразяващата си прогноза

...
Топ астроложка ни хвана за гушите със смразяващата си прогноза
Коментари Харесай

Смразяваща прогноза! Хаос, крупна измама и нова партия

Топ астроложка ни хвана за гушите със смразяващата си прогноза за 2023 година Нищо положително не чака България, а и света край нас.

Жената, която планува войната в Украйна, видя новата година най-вече в черни краски.
-->
Силва Дончева уточни пред Нова телевизия, че ни следва преход на безпорядък.

" Ние влизаме в един доста дълъг интервал на доста дълъг преход. Свърши се, със остарялото се свърши ", съобщи тя. По думите ѝ, всички политически елити ще бъдат заменени в границите на 4-7 години.

" Две планети, доста огромни и тежки, си сменят знаците. Първата е Сатурн. Сатурн навлиза при започване на март Риби за 30 месеца и това ще преобразува цялата международна политика ", изясни тя. " На Сатурн е тъкмо обществена политика, опазване на здравето, емиграция, която внезапно ще се ускори в идващите 30 месеца след март ", добави тя. Освен това ще бъдем изправени пред нови медицински провокации - не толкоз като нов вирус, а като по-широка заболеваемост.

Сатурн е рисков, тъй като вещае и нови вируси, свлачища, естествени бедствия и катаклизми. " Сатурн е бил в Риби по време на Априлското въстание и по време на цялата Руско-турска война, в това число и по време на Сан Стефано ", посочи астрологът, която е и историк.

" Друга планета, която извънредно управлява тази линия, това е Уран. В хороскопа от 10 ноември 1989 година той е на линията на връзките, по какъв начин ние взаимодействаме с другите. Когато Уран застане там, хората желаят да са свободни и самостоятелни, и се бунтуват, те към този момент не желаят да стоят на едно място. Уран ръководи енергетиката. Уран е доста деен и през април, и през май. В края на 2023 година, началото на 2024 година чакаме много огромни земетресения, свързани със стачки, с митинги ", предвижда Дончева.

" Плутон сменя своя знак през 2023 година и това е доста съществено, тъй като тази планета ще стои във Водолей 20 години. Това е планетата на най-голямата промяна, на най-дълбинните промени ", сподели още тя. Според нея, Плутон ще развие доста тайните технологии, той ръководи тайните служби.

" Плутон е планета, която носи гибел. Носи концепцията по какъв начин тъкмо ще се реализира преходът на индивида към величие. Той ще разкрие доста от тайните зад забележимата действителност на света, зад материята, и доста от кодовете за величие ", сподели Дончева. Според нея, зимата на 2023/24 година ще е доста по-тежка от сегашната - ще живеем в доста безценен свят.

По думите ѝ, на 18 ноември ще има един съвпад на линията на парите, който ще ескалира януари 2024 година Това значи икономическа война, срив на огромна валута или голяма рецесия в някоя страна.

По отношение на войната в Украйна тя счита, че през януари и февруари нещата ще се укротят малко, само че тя няма по какъв начин да спре напълно. " Тази война е на фона на това предпочитание за престуктуриране на целия свят, т.е. тя е инструмент, тя сама по себе си не е водеща ", съобщи тя. " 2026 година има един съвпад на Сатурн и Нептун, който предвещава големи морски борби. И тук Русия не е толкоз намесена. Бият се два флота, това е борба на самолетоносачи. Риби излиза на напред във времето. Съединени американски щати вършат цялостен 30-годишен цикъл в Риби. На напред във времето излиза океанът. Ние сме пред цикъла на морско стълкновение ", сподели тя.

" В България избори, какафония, безпорядък, една неустойчивост, неустановеност, непрестанен конфликт сред политическите партии. До пролетта на 2024 година в България няма да се следи непоклатимост, а същата въртележка, която си беше 2022 година Правителство в случай че оцелее една година, ще е знамение ", изясни тя.

По думите ѝ, в случай че Стефан Янев, който е Риби, вземе третия мандат и сформира кабинет, той няма да може да направи никакви промени, а единствено ще запълва дупки. Вървим към нови избори напролет. " Ние ще бъдем в година, когато няма да успеем да създадем нужните промени, икономическата рецесия ще се задълбочава. Самата Европа потегля към тежка криза. Много от страните ще бъдат на ръба ", съобщи тя и уточни, че може да се стигне до оповестяване на банкрут на някоя страна.

В България през януари 2024 година се обрисува една крупна машинация. Нещата потеглят на по-добро след април 2024 година Това е обвързвано с нов политически индивид, който ще се появи в края на 2023 година

" Трябва през 2023 година да продължим да се разсънваме, да продължим да мислим, да осъзнаваме кои сме и да спрем да спим и да спрем да гледаме в непознатите чинии. Да осъзнаем себе си като българи. Учителят Дънов споделя: " Аз садя на камъни ". Българинът е малко като равнища с камъни.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР