Tony, известен още като The Bull, технически анализатор и изпълнителен

...
Tony, известен още като The Bull, технически анализатор и изпълнителен
Коментари Харесай

Цената на Етериум на прага да “избухне – какво да следим

Tony, прочут още като " The Bull ", механически анализатор и изпълнителен шеф на NewsBTC, показа мощен оптимизъм във връзка с Етериум (ETH), втората най-ценна криптовалута, като допусна, че тя е на прага на забележителен напредък.

Той уточни механически модел на свещник, следен на дневната графика на ETH / USDT , който демонстрира евентуален бичи подтик.

The Bull се базира на Болинджър (BB) – инструмент, употребен за премерване на пазарната волатилност. Макар че Вътрешни войски нормално изостава от пазарните придвижвания сходно на други механически знаци като пълзящите междинни, търговците поясняват стесняването на лентата като знак за намаляваща волатилност.

Историческите модели сочат, че сходен “ ” постоянно предшества обилни ценови придвижвания – възходящи или низходящи. Този модел обаче се трансформира, когато лентите стартират да се уголемяват, което нормално алармира за евентуално рали на цените на активите, в това число на ETH.

Анализирайки месечната графика на ETH/USDT, е явно, че цените на Етериум непрекъснато се покачват. Въпреки общите позитивни настроения на крипто пазарите, цените на Етериум останаха в стеснен диапазон през последните седмици, което докара до фаза на консолидация, изобразена като “ ” на месечната графика.

След като Етериум проби над тази фаза на консолидация и се търгува на равнища над $3,000, напомнящи границите, следени през април 2022 година, нараства упованието за по-нататъшно повишаване на цените. Забележително е, че Етериум показва модел на пробив, откакто през февруари надвиши върховете от януари 2024 година

Оптимизмът за евентуалното повишаване на цените се подхранва от развиването на месечната графика, където разширяващите се ленти и бичите ценови питейни заведения наоколо до горната Вътрешни войски допускат нараснала волатилност. Тази техническа групировка, изключително когато питейните заведения се групират покрай горната Вътрешни войски, демонстрира мощен прогресивен подтик. Ето за какво, въз основа на този разбор, The Bull счита, че актуалната обстановка, изобразена на месечната графика на ETH/USDT, може да предвещава забележителен ценови скок.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР