Том Ханкс е за поредна година в Гърция за лятната

...
Том Ханкс е за поредна година в Гърция за лятната
Коментари Харесай

Милионер на опашката. Кой е този мъж?

Том Ханкс е за поредна година в Гърция за лятната си почивка. Той е и измежду холивудските звезди, които съвсем всяка година избират южната ни съседка, с цел да летуват.

Холивудският артист беше забелязан в Паунда, където чакаше на опашка, с цел да отплава към Антипарос, оповестява " Български вести ".
-->
Звездата беше облечен семпло и чакаше на опашка наред с всички пасажери, с цел да се качи на кораба.

Том Ханкс и неговатасъпруга Рита Уилсън всяка година почиват в Гърция на остров Антипарос, където имат и личен дом.

В края на декември 2019 година както известният артист, по този начин и брачната половинка му станаха гръцки жители по самодейност на гръцкия министър председател Кириакос Мицотакис, който направи съответното предложение на артиста и той с наслада одобри.

Рита Уилсън има и български, и гръцки корени. Родена е като Маргарита Ибрахимов и въпреки да има и българска жила, тя е единствено част от комплицираното ѝ потекло.

Бащата на Уилсън се споделя Хасан Ибрахимов и е роден в Орайо, днешна Гърция, в фамилията на помаци. Местят се в България, още когато Хасан е доста дребен, а през 1949 година съумяват да емигрират в Лос Анджелис. Именно там среща майката на Рита - Доротеа, родом от Гърция до границата ѝ с Албания.

Том Ханкс обича Гърция и гръцкия народ и прекарва доста от летата си в Антипарос.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР