Толкова червени линии си поставяме, че за пети път ще

...
Толкова червени линии си поставяме, че за пети път ще
Коментари Харесай

Захариева предрече кошмар за страната! Кога ще е факт

" Толкова червени линии си слагаме, че за пети път ще вървим на избори за година и половина. Нали разбирате, че това по никакъв начин не е потребно за България ".

Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ някогашният външен министър и народен представител от ГЕРБ Екатерина Захариева.
-->
" Дотам стигнахме, че към този момент не се интересуваме дали ще има държавно управление в Народното събрание. Това към този момент е в действителност рисково. Трябва да си приказват водачите. Не е хубаво да се заричаш за нещо вечно. На всяка цена би трябвало да се сформира държавно управление в идващия парламент, тъй като в случай че това не стане, не знам по-късно кой изобщо ще отиде да гласоподава ", счита тя.

" Ще е неточност в случай че се върне ветото за Македония.

Трифонов оказва помощ, подобен изказ оказва помощ на техните радикали. Тоест, те се подхранват един различен. Напротив, това е супер положително предложение за България. Това е въпрос на права и демократични полезности.

Когато се стремиш да влезеш в Европейския съюз, би трябвало да ги спазваш. Ще бъде груба неточност да се спре още веднъж европейския път на Северна Македония. Напротив, би трябвало да се упорства да се извършва преговорната рамка.

Ако желаят да отварят преговорни глави, би трябвало да ги изпълнят. Ако не го вършат, няма да отварят глави. Но това към този момент европейски въпрос ", добави Захариева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР