Тодор Христов е специалист по измерване и диагностика на човешкото

...
Тодор Христов е специалист по измерване и диагностика на човешкото
Коментари Харесай

Какво знаем за децата на новото време, електромагнитното поле и прехода

Тодор Христов е експерт по премерване и диагностика на човешкото електромагнитно поле. Притежава един от рядко срещаните в България уреди за проучване аурата на човек за нарушавания, както и чакровата система за блокажи и дисбаланс. Интересува се от здравословен метод на живот и се стреми да се развива в нравствен аспект. Организира профилирани семинари, както и организира също по този начин турове-семинари на мощно енергийни места в България. Целта на тези събития е да събира хора с идентични ползи, да ги осведоми за скъпата история и дълбоката античност, които има страната ни, както и да им оказва помощ в намирането на верния път към личностното израстване. Управител е на Холистичен център „ Пожарна охрана ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО “.

– Г-н Христов, ще обясните ли по какъв начин се изследва аурата?

– Аурата или човешкото електромагнитно поле се изследва чрез технология, разработвана повече от 12 години в Калифорнийския механически университет, един от международните стожери на софтуерните изобретения. Работи въз основата на биообратната връзка (biofeedback), античните знания за човек и цветната логика на психиката. Разчита електромагнитните импулси, температурата и страстите в действително време и посредством специфичен програмен продукт аурата се пресъздава на екрана на компютър.

– Може би първият въпрос трябваше да бъде – какво е аура?

– Може да се каже, че аурата съставлява амалгама от невидими за множеството от нас вещества, където се проектира целият ни вътрешен свят – умствен, прочувствен и така нататък Това са разнообразни на дължина талази, вибриращи на друга периодичност, от което се получават и цветовете, за които толкоз доста е изписано. Науката назовава аурата електромагнитно поле, само че също по този начин удостоверява, че последното има и биохарактер, т.е. притежател е на биологична информация.

– От какъв брой време вършиме тези проучвания в Бургас и какво демонстрират те – какви са най-честите аури на бургазлии?

– Притежавам уреда Aura Video Station от 5 години, в които съм имал щастието да се срещна и проучвам хиляди хора. Наблюдавал съм най-различни и извънредно забавни случаи в практиката си, която не се ситуира единствено в Бургас, само че и в цялата страна, както и в прилежащи страни. За дългите години умелост в тези сфери, се научих да не разделям хората на полове, етноси, религии, цвят, принадлежност, обществени функции, тъй като за мен всички сме свързани. Да, това е безспорен и потвърден факт от научната общественост – ние всички сме едно цяло, на място, което учените назовават Полето (The Field). И въпреки всичко, в случай че мога да си разреша да направя някаква статистика за бургазлии, то може да се каже, че моите съграждани от ден на ден се пробуждат и осъзнават обстоятелството, че ние се намираме в един от най-интересните интервали на време – пространственият континуум, когато ще се наложи да разтеглим нашите съзнания до равнище, което ще ни помогне да преминем през прословутия и толкоз известен преход или прецесионен цикъл, както го назовават в научните среди. Осъзнавайки този факт, тръгвайки по нелеката пътека на личностно израстване, самото ни лъчение (аура) се променя. Радостен съм, че тези хора се усилват от ден на ден и повече.

– Говори се за разнообразни цветове на аурите – по какъв начин те разказват хората, които ги имат?

– Да, фактически има разнообразни цветове, които са 7 на брой, само че има и взаимоотношение сред тях, т.е. разнообразни цветови смесици. Има цяло течение в логиката на психиката, наречено цветна логика на психиката, където другите цветове дават отговор на избрани съществени характерности и модели. Ще се опитам да изброя в резюме другите съществени модели. Тези, които вибрират в алената гама (приблизително 440Hz), са повече ориентирани към материалното, към оцеляването, а колкото повече се покачва честотата на вибрацията, толкоз повече се трансформират и характерностите. Оранжевите да вземем за пример обичат придвижването, на жълтите им се удават творчеството, творчеството, зелените обичат природата, откъдето презареждат батериите си. Последните са естествени, родени лечители. Сините са по-социални, обичащи да оказват помощ на останалите хора същности, а тъмносините или по-познати като индигови, са ориентирани към духовното израстване. Това са хора, служещи си прелестно с психологичните сили на мозъка си. Оттам идва определението на новите същности, които са почнали да се появяват по-интензивно през 70-те години на 20-и век, „ индигови деца “. Следват най-високите равнища на развиване – виолетово, лавандулово и бяло. В тези спектри вибрират хора, които са се отдали значително на развиването си в личностен и нравствен проект. Представяте ли си какъв голям диапазон на осцилация – 440Hz до над 1000Hz?! Това е тъкмо като дъгата – изпод са най-тежките цветове, а от горната страна са фините и нежни тонове. Същото е и с нас, хората.

-Разкажете за нетипични аури, които сте изследвали?

– Имало е доста хора, които могат да бъдат избрани, като „ нетипични “, които се разграничават от матрицата. Ще опиша за една изключителна жена, с която се срещнах преди години, когато пристигна от Москва, с цел да се срещне с мен, и на която споделят „ ясновиждаща “. Тази жена имаше три висши образования, едно от които логика на психиката и с която организирах едни от най-интересните си диалози, въобще. Тогава с изумителна лекост ми предсказа доста от значимите събития, които следваха в моя живот и то, както се оказа, изцяло безпогрешно. Нейната аура беше бяла и трите последни чакри работеха на 100%, което допуска изключителни психологични сили, вътрешен глас и връзка с „ невидимия “ свят. Това е и единственото сходно и толкоз изрично проучване, което съм правил на подобен човек.

-Имали ли сте случаи на деца-индиго? Кое е най-характерното за тези деца?

-Децата „ индиго “ са към този момент много отраснали и доста от тях имат лични деца. Първите и най-интензивни талази от такива същности пристигнаха през 70-те години на 20 век. Тяхната задача беше да разчупят веригите на досегашните канони, правила, стандарти и публични нормативи. Представете си гъста джунгла и хора, които вървят напред и проправят пътя с мачете. Същото беше и с тези деца. Сега са възрастни, а техните деца са удивителни. Ако можем да си позволим да ги разграничим, то след 2000 година се появиха по този начин наречените „ кристални “ деца, а след 2012 година по-интензивно започнаха да се появяват и децата на „ дъгата “. Разликата сред тях е, че тези след 2000 година, за разлика от предшествениците си, са по-любвеобвилни, даващи и искащи да получават обич, до момента в който децата след 2012 година събират в себе си целия набор. Разбира се, не можем да ги разграничим толкоз внезапно по години, само че самоуверено можем да заявим, че в посочените години вълните от гореспоменатите същности са по-наситени.

– Как можем да повишим или активизираме енергийното си поле, в случай че да вземем за пример аурата ни е замъглена и неразбираема?

– Ако аурата ни е замъглена, неразбираема, матова, това значи, че пътят пред нас не ни е напълно явен. Добре е да изкристализираме желанията и задачите си, с цел да знаем какво тъкмо желаеме. Как можем да стигнем до крайната си цел, в случай че не знаем къде отиваме?!

– Можем ли да управляваме нашата аура?

– Категорично да! Всички процеси в нас могат да бъдат ръководени от най-силния прочут инструмент на човечеството – човешкия разум! Ние живеем в ментален свят, който можем да управляваме посредством силата на нашия разум. Изписано е голямо количество научна литература, където са разказани голям брой действителни опити, в които изрично се потвърждава, че мозъкът ни има способността да въздейства върху материята. Същото важи и за нашето електромагнитно поле. Преди доста години доктор Валери Хънт потвърждава, че аурата ни се въздейства от мислите, възприятията и страстите ни. Също по този начин излиза наяве, че отрицателните мисли могат да въздействат върху здравето ни и когато биват превърнати в изцяло положение, това вреди на физическото ни здраве. Никога не трябва да забравяме за закона на привличането и да внимаваме какво си пожелаваме, тъй като то неизбежно ще стане наша действителност.

– Играе ли роля нашата аура във връзка с съвместимостта ни с нашата половинка и хората, които ни заобикалят?

– Нашата аура е разследване на вътрешния ни свят, само че като разследване, мога да кажа, че да, въздейства. Много мъчно ще съжителстват един червен и един индигов човек, защото те са съвсем несъвместими, в случай че не са се разбрали и приели такива, каквито са. Тогава даже се допълват, само че би трябвало да са напълно наясно със своята същина. Това важи с цялостна мощ и за хората от заобикалящия ни свят.

-Какви още услуги и диагностики предлага Център „ По пътя на познанието “?

-Основната задача на нашия център е да спомагаме за повишение равнището на схващане, да предаваме на хората познания и умения за това по какъв начин да се грижат за здравето си, по какъв начин да се оправят с страстите и мислите си, да медитират и се развиват в нравствен проект. За задачата правим диагностики с аналитична везна Танита, с биоскенер (квантов анализатор) и упоменатата Аура камера. Предлагаме и антистрес и антиейджинг процедури със система за негативни кислородни йони „ Дермио “. Разполагаме с съветник по хранене, който изготвя диетологични стратегии, в лицето на Елена Терзиева. Провеждаме курсове по медитация и личностно развиване. А през месец вършим изнесени семинари на енергийни места в България. Публикуваме доста информация на тези тематики и на нашия уебсайт www.poznanieto.com.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР