Точно преди седмица Оливие Рустейн, творческият директор на , сподели

...
Точно преди седмица Оливие Рустейн, творческият директор на , сподели
Коментари Харесай

Бляскаво завръщане: Карла Бруни е ослепителна в новата кампания на Balmain

Точно преди седмица Оливие Рустейн, креативният шеф на, показа backstage видео с Карла Бруни в персоналния си Инстаграм профил с пост към него Secret project coming soon. Е, този скришен план към този момент е реалност и френската фешън къща пусна фотоси на новата си рекламна акция за пролет/лято 2022. И, да, 54-годишната Карла Бруни е една от звездите в нея. Тя е в компанията на още супермодели –, Лара Стоун, Мариакарла Босконо и Адут Акеч, снимани от фотографите Mert & Marcus.
               

И до момента в който Наоми не е слизала от подиума, то Карла Бруни-Саркози беше позагърбила стилното си минало, най-малко до предишния септември, когато дефилира за Balmain по време на Седмицата на модата в Париж. Ревю, с което Оливие означи 10 години, откогато е отпред на именитата марка. Ревю, в което се включиха и Наоми, и Мила Йовович, и Наталия Водянова, и Наташа Поли. Затова не е толкоз изненадващо, че в този момент Карла Бруни е част от акцията на Рустейн. И можем да кажем, че наподобява ослепително, с което за следващ път се убеждаваме, че супермоделите от 90-те постоянно ще бъдат супермодели и всички те не стопират да го във времето.
               

Но това напълно не е единствената фешън акция за госпожа Саркози този сезон, която театралничи и за новата сбирка на Didit Hediprasetyo. Бившата първа дама съвършено въплъщава изисканите модели на индонезийския дизайнер посредством поредност от изчистени фрагменти, които акцентират естествената й хубост. Но Бруни е просто следващото доказателство по какъв начин французойките, без значение от своята възраст, не стопират да бъдат ентусиазъм и образец за жанр, а в последно време и желани за лица на известните фешън къщи. Пример за това е страхотна акция на с невероятната актриса Изабел Юпер.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР