Точно на Велика събота гост в студиото на „Тази събота

...
Точно на Велика събота гост в студиото на „Тази събота
Коментари Харесай

Веселин Маринов: Искам да направя 50 концерта до края на годината


Точно на Велика събота посетител в студиото на „ Тази събота и неделя “ по bTV беше всенародният любим Веселин Маронов. Той показа, че за него е чест да прекара първите часове от един от най-важните дни в християнската традиция дружно със феновете и с феновете си.

„ Това е един доста ярък празник – след най-тъжния ден, идва най-светлия, когато Господ се възкресява и ние се уповаваме на него “, сподели артистът. „ Аз се обръщам към него когато имам нещо доста значимо и когато ми следва стъпка, която ще промени живота ми. “

Веселин Маринов показа, че обичаната му великденска традиция са козунаците. Той си спомня по какъв начин майка му в миналото е готвила и миризмата на тесто за козунаци. Призна, че като дете скрито си е щипвал от суровото тесто.



Днес празникът продължава да е на респект в фамилията му, най-много с помощта на брачната половинка му Веселина. Тя боядисва 100 яйца всяка година и ги раздава на другари и на фамилията.

Миналата година Веселин Маринов навърши 60 години.

„ Юбилеят ми беше на 3 декември предходната година “, описа той. „ Нямаше по какъв начин да пътуваме тогава.„

По време на пандемията той нямаше опция и да прави концерти, само че в този момент си е сложил амбициозната задача да направи над 50 концерта до края на годината. Този път има и нещо ново.



„ От 98-а година аз пътувам единствено и само с балет “, описа той. „ Но в никакъв случай до в този момент не съм бил с оркестър. Най-важното е, че този оркестър пристигна и музикантите не са какви да е. “

За празника той пожела здраве за себе си и за околните си.

„ Пожелавам само здраве и всички да бъдат на онази празнична софра, на която най-вече желаят да бъдат “, приключи той.

Oще за артиста може да прочетете на LadyZone.bg:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР