Точно две години след премиерата на iPhone SE2, Apple представи

...
Точно две години след премиерата на iPhone SE2, Apple представи
Коментари Харесай

Apple представи новия iPhone

Точно две години след премиерата на iPhone SE2, Apple показа и третото потомство на бюджетния смарт телефон, който не се отличава доста на външен тип от своя предходник. Устройството е запазило дизайн, прочут ни още от iPhone 7 с черна предница и обичайния Home бутон и стъклена задница с отвор за камерата в горния ъгъл. Устройството се предлага в черен, бял и червен цвят.

Промените са съсредоточени върху хардуера на iPhone SE3, където можем да открием новия процесор на Apple A15, както и модул за 5G съгласуваност. Камерата е с 12MP датчик с нова Deep Fusion технология и поддръжка на Photographic styles, заимствани от iPhone 13. Предната камера остава същата като при второто потомство с резолюция от 7MP.
`Apple

Екранът е добре познатият 4.7-инчов LCD панел с класическо съответствие 16:9. Промяна има при употребяваните материали, като от Apple дават обещание те да са доста по-издръжливи от тези при предшествениците.

Мястото за предпазване стартира от дребните по днешните стандарти 64GB. Цените на iPhone SE3 стартират от 429 $ в Съединени американски щати, което е с 30 $ или към 50лв повече от тези на предходното потомство. Първите поръчки ше се одобряват на 11 март, а доставките стартират на 18 март.
`Apple

Заедно с новите устройства, Apple сподели и специфична версия на iPhone 13 и 13 Pro в зелен цвят. Смартфоните не се отличават с нищо с изключение на цвета си от общоприетите iPhone-и, които видяхме през миналата година и резервират техните характериститки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР