Точната стойност на откраднатото от дома на плеймейтката Моника Валериева

...
Точната стойност на откраднатото от дома на плеймейтката Моника Валериева
Коментари Харесай

Валериева преувеличила за откраднатото от дома й

Точната стойност на откраднатото от вкъщи на плеймейтката Моника Валериева е към 92 000 евро. Това разкрил пред Lupa.bg служител на реда, участващ в следствието на дръзкото посягане.

В сряда вечер в жилището на моделката в Студентски град е било проникнато с ключ, за който още не се знае дали е бил препис или фалшифициран. По данни на самата Моника, от жилището са отмъкнати пари и скъпи движимости за „ най-малко 400 000 лв. ”, измежду които скъпи златни часовници, бижута, дизайнерски чанти и пари в брой. По време на разпита в полицията, Валериева е посочила и точния размер на сумата – 92 000 евро. Тя не е показала произхода им. Според някои медии предходната година хубавицата е продала дял от компанията си.

Междувременно стана ясно, че Национална агенция за приходите ще разпореди инспекция на моделката за приходите й. Говорителят на приходната организация Росен Бъчваров разгласи през вчерашния ден, че не е акредитиран да дава информация за назначени проверки на физически лица. От собствен източник в Национална агенция за приходите обаче уеб сайтът научил, че до дни Валериева ще получи съобщение за назначената проверка.

Самата Моника не поддържа връзка с медиите сега, а предната вечер е била призната по неотложност в болница с изострен припадък на паническа офанзива.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР