По бързата процедура осъдиха 21-годишният Митко Бошнаков от Пловдив.Той е

...
</TD
>По бързата процедура осъдиха 21-годишният Митко Бошнаков от Пловдив.Той е
Коментари Харесай

Осъдиха 21-годишен младеж, фучал със 127 км/ч в Пловдив и заснел опасното си шофиране

По бързата процедура осъдиха 21-годишният Митко Бошнаков от Пловдив.

Той е приет за отговорен за това, че на 20.04.2024 година в гр. Пловдив е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, при ръководство на моторно транспортно средство – лек автомобил, марка " Мерцедес “.

Бошнаков е управлявал автомобила си по бул. " Цариградско шосе “ в гр. Пловдив със скорост от към 127 км/ч, като неведнъж е надвишил позволената оптималната скорост от 50 км/ч.

Шофирането с висока скорост М.Б. е снимал на видеоклип и с това е основал сериозна заплаха за живота и здравето на останалите участници в придвижването и на жители.

Престъплението е квалифицирано по член 325 алинея 3 вр. алинея 1 от Наказателния кодекс. Видеоклипът е бил оповестен в обществените мрежи и медии.

Районен съд – Пловдив е наложил на Бошнаков административно наказване – санкция в размер на 2000 лв., както и отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство за период от 1 година. Той е признал виновността си. Наказанието е наложено след съглашение, утвърдено от Районен съд – Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР