Тоалетна хартия с образа на Путин и надпис с псувня

...
Тоалетна хартия с образа на Путин и надпис с псувня
Коментари Харесай

Всички решения са скрити в тоалетната

Тоалетна хартия с облика на Путин и надпис с ругатня по негов адрес се оказа един от най-популярните сувенири във Варшава сега. В същото време през днешния ден стана ясно, че дефицитът на газ в Германия може да аргументи проблеми с производството на… тоалетна хартия.

Както посочи ръководителят на борда на Асоциацията на производителите на хартия в Бавария Юрген Шалер, производството на хартиени артикули изисква доста сила, в това число тъй като " хартията би трябвало да бъде усърдно изсушена ".

Wide variety of Putin-themed toilet paper for sale in downtown Lviv gift shop.
— Jake Tapper (@jaketapper)

Че кой, в случай че не тоалетната хартия, ще ни светне по всички политически и публични процеси, протичащи в света?!

Спомняте ли си по какъв начин преди 2 години целият свят полудя за дни и заветните ролки тоалетна хартия се трансфораха в знак на пандемията, за който хора се бореха със зъби и нокти в магазините, а богати страни постановяваха ограничаване „ до една ролка дневно”.

Професори и цели институти ни обясняваха какъв брой е обикновено груповата суматоха да трансформира точно тоалетната хартия в извънреден обект. И по какъв начин бедствието е отприщило вълна на боязън, намерила леговище тъкмо в тоалетната паница и тоалетната хартия.

Казано по-просто – дали ще е политическа, или здравна рецесията, всички решения за нея се крият в тоалетната. Направо цялата страна се трансформира в тоалетна. Дали ще е чиста, удобна и ароматна – зависи от властимащите. Дали ще е дребна, или огромна – е, тук се намесват исторически, географски и политически аспекти. А до каква степен ще задоволява потребностите на елементарните хорица – и огромни, и дребни, зависи отново от властимащите.

И от тоалетната хартия – с образа на Путин или просто рециклирана…

At a Ukrainian bazaar: Putin toilet paper. Couldn’t resist buying a roll!
— Ukraine Conflict Live 2022 (@UkraineLive2022)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР