Тийнейджърският сериал Клюкарката ще бъде част от каталога на новата

...
Тийнейджърският сериал Клюкарката ще бъде част от каталога на новата
Коментари Харесай

Любимият тийн сериал `Клюкарката` се завръща с 10 епизода по HBO Max

Тийнейджърският сериал „ Клюкарката ” ще бъде част от каталога на новата стрийминг платформа HBO Max. Създателите на истинската версия, която безусловно се трансформира с шлагер измежду младежите, Джош Шварц и Стефани Савидж, ще бъдат изпълнителни продуценти на 10 нови едночасови епизода, написа Си Ен Ен.

Този път сериалът ще се концентрира върху новото потомство възпитаници и ще се насочи повече върху това какъв брой доста обществените медии и пейзажът на Ню Йорк са се трансформирали през последните години.

Макар и да не беше приветстван от всички, в интервала от 2007 до 2012 година, сериалът даде старт на доста млади звезди като Блейк Лайвли, Пен Баджли, Лейтън Мейсър, Ед Уестуик и Чейс Кроуфърд.
Вижте тази обява в Instagram.
XOXO

Публикация, споделена от Gossip Girl (@gossipgirlfeed) на

Историята наблюдава живота на група богати деца, които занапред се сблъскват с живота, който е следен освен от техните родители, само че и от тайнствен човек от интернет. Той е „ клюкарката ” и знае безусловно всичко за всеки воин и посредством изнудване получава това, което желае. В края на последния сезон обаче той е оголен. Именно по тази причина не е ясно по какъв начин сериалът ще продължи.
Вижте тази обява в Instagram.
Yesterday’s spirit animal

Публикация, споделена от Gossip Girl (@gossipgirlfeed) на

Според Си Ен Ен сериалът идва тъкмо в миг, в който интернет общността се нуждае от нов тийн сериал, който да грабне вниманието върху себе си.

Очаква се новата платформа на HBO да бъде пусната през 2020-а. Освен нови епизоди на „ Клюкарката “, там ще можете да гледате всички сезони на „ Приятели “, „ Малки сладки лъжкини “ и „ Принцът на Бел Еър “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР