Титлата Най-красивото момиче на планетата тази година отиде за първи

...
Титлата Най-красивото момиче на планетата тази година отиде за първи
Коментари Харесай

Най-красивата девойка на света изобщо не е случайна

Титлата " Най-красивото момиче на планетата " тази година отиде за първи път в американката с филипински корени Р`Бони Габриел. Това се случи на обичайния конкурс „ Мис Вселена “в Ню Орлиънс.


-->
Собственичката на диамантената корона е на 28 години, родена е в Хюстън, Тексас. Майка й е от Бомонт, Тексас. Филипинските корени са от татко й, който емигрирал от Манила на 19-годишна възраст във Вашингтон, а по-късно получил докторска степен по логика на психиката от университета в Хюстън.

Габриел потегля по стъпките на татко си. Завършва лицей, като посещава Университета на Северен Тексас. Има бакалавърска степен по фешън дизайн.

 Р`Бонни Габриэль 2

Работи и като модел, и като дизайнер, и като основател на линия облекла, направени от екологично чисти материали – R`Bonney Nola. Управлява личната си марка, а дружно с това преподава шиене и ръкоделие в дизайнерска къща с нестопанска цел, получила самопризнание от Фондация Gucci за работата си в преработването на тъкани.

 Р`Бонни Габриэль 3

Там новата Мис Вселена учи гратис дами, които се намират в сложни житейски обстановки.

Короната не й е първата. През септември 2021 година Габриел бе първа подгласничка на " Мис Тексас " в Хюстън, само че през юли 2022 година Спечели купата като стана първата Мис „ Тексас “ от филипински генезис. Три месеца по-късно стана и Мис „ Съединени американски щати 2022 “ на състезанието в Невада.

 Фото: Джонатан Бахман/Reuters

Габриел сподели както съвършени форми, по този начин и удивителен пиар в състезанието за костюми, излизайки на сцената в галактически тоалет.

 Мисс США Р`Бонни Габриэль напомнила о высадке американцев на Луну

Момичето носеше сребристо боди, разкриващо по-голямата част от тялото й, същият цвят ботуши с високи токчета и голяма солидна конструкция на Луната, звезди и корона с доста лъчи. Габриел изясни на журито, че посвещава облика си на галактическите стратегии на НАСА и подготвяното кацане на първата жена на Луната през 2024 година.

86 представители на разнообразни страни се бориха за влиятелната купа, 16 стигнаха до полуфинала - от Съединени американски щати, Колумбия, Лаос, Хаити, Венецуела, Куросао, Испания, Португалия, Пуерто Рико, Тринидад и Тобаго, Австралия, Доминиканската република, Южна Африка, Канада, Перу.

Индийката също стигна съвсем до финала.

 Мисс Индия Дивита Рай отдала дань древним временам, когда ее страна была известна по какъв начин «золотая птица»

Подгласничките на  Габриел са от Доминиканската република (Андреина Мартинес) и от Венецуела (Аманда Дудамел).

 https://n1s2.hsmedia.ru/fe/c8/ae/fec8ae33ad75aa3e7b45045ee19d2e89/728x525_1_87acadfb4d66b1208629841fc01f468a@5000x3608_0xac120003_2254695591673756630.jpeg

Най-ефектен бе състезанието за национални костюми, в който девойките посочваха традициите на своите страни. И до момента в който Бахамските острови показаха привет в нощното небе, Аржентина – невероятните водопади, Бразилия - океана, Украйна и Русия кръстосаха шпаги и на стилния подиум.

Макар и двете представителки да не стигнаха до финала, представянето им закупи ясно политическо звучене.

Украинката Виктория Апанасенко направи сензация с костюма на " Воин на светлината " - светлите облекла, бронираните жълто-сини крила и пластмасов меч в ръцете бяха ясна отпратка към идеята на страната й.

 Мисс Украина Виктория Апанасенко вышла в костюме воина света — Архангела Михаила

22-годишната рускиня Анна Линникова не й остана длъжница. Тя облече костюм, наименуван " Короната на Руската империя ", който незабавно подсети облика на Екатерина Велика с недвусмисленото обръщение – ето ни, опасявайте се.

 Мисс Россия Анна Линникова и ее наряд царской особы
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР