Тина Търнър, която тази година ще чукне 84 години даде

...
Тина Търнър, която тази година ще чукне 84 години даде
Коментари Харесай

Тина Търнър се въргаляла в леглото с Мик Джагър и Дейвид Боуи

Тина Търнър, която тази година ще чукне 84 години даде обстойно изявление за английското издание „ Гардиън “ във връзка 15-та годишнина от прекратяването на концертна активност.

 

Колкото и необичайно да звучи се оказва, че в този интервал чернокожата хала живее безшумно и умерено с настоящия си брачен партньор Ервин Бах в Швейцария. На млади години обаче тя била същинска мъжемелачка и даже споделя за някои от най-емблематичните си похождения, без каквито и да било задръжки, включително с рок иконите Мик Джагър и Дейвид Боуи.

 

Признава, че постоянно си е падала по Мик и добавя, че си го спомня още от детските му години като кльощавото момче, което отишло в Америка преди близо 60 години и на който въобще не му се разбирало какво приказва поради смешния му акцент.

 

Той, както и останалите момчета от „ Ролинг Стоунс “ я приемали като по-голямата им сестра и се вслушвали в препоръките й. Пенсионерката обаче се усмихва на въпроса дали са имали интимни връзки и отсича, че това е социална загадка.

 

За сметка на това обаче влиза допълнително елементи по тематиката с похожденията й с Дейвид Боуи, с който изкарала няколко незабравими нощи през 80-те години на предишния век. За него си спомня, че имал неутолима се*суална сила, непризнаваща нито пол, нито раса. По този метод тя затвърди подозренията, че англичанинът е „ ходил и по двата тротоара “.

През годините редица източници означават, че интимната непосредственост работила на Боуи като дрога. Според други обаче, той е употребявал разкрепостеността си в леглото и склонността си към опити, с цел да е по-интересен за почитателите си.

 

Запознати разкриват, че Боуи има в историята си всевъзможни връзки – хетеро, хомо и би. Правил е обич даже и с транссе*суални. Психолози даже го дефинират като едно от най-ярките феномени на транссе*суалността.

Той се срещнал с първата си брачна половинка Анджи около това, че и двамата спели с еднакъв мъж. Тя даже твърди, че Боуи имал интимна връзка даже с фронтмена на „ Ролинг Стоунс “ – Мик Джагър. Според думите й, тя ги заварила двамата пияни и голи в леглото през 1973 година И двамата обаче постоянно отричали тази информация с усмивка.

 

В случай, че историята със забежката им е вярна, двамата рок динозаври вършат много забавен се*суален триъгълник с баба Тина Търнър. Жалко, че през 70-те години не е имало платформи за споделяне…

Инфо: Уикенд

Тагове: Тина Търнър мик Джагър Дейвид Боуи Анджи
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР