По цял свят е модерно вече от години мъжът да

...
По цял свят е модерно вече от години мъжът да
Коментари Харесай

Извратено! Баби превземат секса. Сия : Възбужда ме мисълта, че докато го правя, младежи ме гледат!

По целия свят е съвременно към този момент от години мъжът да е по-младият в една двойка. Достатъчно е да обърнем взор към Франция, където президентът е женен за „ баба ” си.

В България обаче извратените евроатлантически полезности навлязоха със забавяне. Отскоро започнаха да се множат двойки, сходни на Макрон и Бриджит. За това оказва помощ извънредно доста интернет, където всеки ден хората гледат какви ли не секс платформи.

У нас също към този момент има интернет платформи, където баби оферират секс или излагат половите си желания и дейности на показ. Сия А. да вземем за пример е на 62 година, само че не се опасява да приказва за секса, както и да го практикува постоянно.

„ Младите мъже са нашето лекарство. Обичам да върша секс пред погледа им, а за какво не и с тях. Възбуждат ме постоянно. Самата мисъл, че са тук, ме подмокря ”, споделя Сия А.

Според изследванията в интернет п@рното секс с възрастни дами е доста по-търсен, в сравнение с с по-млади. Масово мъжете търсят полови развлечения в интернет с думи като „ мащеха ”, „ доведена майка ”, даже единствено „ майка ”.

В днешно време мъжете избират по-зрели дами освен за секс, само че и за сериозна връзка. Те настояват, че с по-голяма от тях жена няма драми от вида „ по кое време ще се женим ” или „ дали да имаме деца ”. При дамите на по 40-50 година и нагоре всичко това е минало и те се отдават напълно на любовта.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com                                                                 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР