“Нека посрещнем Великденските празници с настроение! е мотото на новия

...
“Нека посрещнем Великденските празници с настроение! е мотото на новия
Коментари Харесай

За Великден гръцкият ресторант OPA на “Витошка” поднася богато традиционно меню с вкусни ястия от агнешко

“Нека посрещнем Великденските празници с въодушевление! ” е мотото на новия гръцки ресторант OPA на “Витошка ”, който освен ще действа с обикновено работно време, само че и на драго сърце ще Ви посрещне с обичани празнични оферти или някое от новите свежи а-ла-карт изкушения!

 

Този Великден усетът на Гърция ще бъде обогатен с вкусна и обичайната кухня и нежно, топящо се в устата агнешко - съвършеното кулинарно продължение и на светлия празник Гергьовден, който този година се пада на идващия ден.

 

Старт на празничната софра ще даде великденската салата с яйце, където с изключение на пресни зелени салатки участват хрупкави репички, сочни краставици и благоуханен свеж лук.

 

Приятен акцент в менюто е курбан чорбата с агнешки дреболии, ориз, лук, чесън, спанак и моркови.

 

Агнешката дроб сарма пък носи обичайния усет на пролетта с нежни агнешки дреболийки, спанак, гъби, моркови, яйце и гъсто кисело мляко.

 

Любителите на сладките изкушения ще могат да отбележат празника с десерт по желание от богатото меню или с някои от авторските сладоледи на гръцки ресторант OPA.

 

Ако още не сте резервирали своята маса, можете да го извършите на място в заведението, на бул. Витоша №21. или на телефон +359 889 30 66 66.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР