Петър Дочев е актьор от близо 15 години, но мнозина

...
Петър Дочев е актьор от близо 15 години, но мнозина
Коментари Харесай

Истината за Петър Дочев от „Преди обед” и Ирмена Чичикова: Той я сваля пиян, а тя хваща последния влак за деца

Петър Дочев е артист от близо 15 години, само че мнозина чуха за него едвам откакто наследи Александър Кадиев в „ Преди обед ”. Той е на 33 година, само че от най-малко няколко години има сериозна връзка.

Тази връзка е с колежката му от театъра Ирмена Чичикова. Макар тя да е с цели 7 години по-възрастна от него, двамата живеят дружно и кроят общи проекти за бъдещето.

Дочев подхванал първата крачка още когато бил студент. Една вечер, откакто излязъл от бара на „ НАТФИЗ ”, й пратил известие с „ нагла критика ” за последния й филм. Тогава бил пийнал и по тази причина решил да опитва да смъква по-възрастната си колежка, която познавал до този миг незадълбочено.

Всъщност Петър постоянно обичал да си пийва и до през днешния ден. Това било единственото, за което имали кавги с Ирмена.

Тя от своя страна жадувала да стане най-сетне майка. Само след броени дни ще удари 40 година, само че към момента не е изпитала най-великото възприятие за всяка жена по виновност на сътрудника й Стефан Щерев. Двамата изкараха 13-годишна любовна връзка, завършила с едно огромно нищо – без брак, без деца.

Дочев обаче към момента не бил сигурен дали е подготвен за татко. Засега предпочитал да се посвети на изкарването на пари, по тази причина с удоволствие одобри работата в малкия екран.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com                                                                 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР