Тимо Вернер и Илкай Гюндоган се върнаха в националния отбор

...
Тимо Вернер и Илкай Гюндоган се върнаха в националния отбор
Коментари Харесай

Вернер и Гюндоган са готови да играят срещу Естония

Тимо Вернер и Илкай Гюндоган се върнаха в националния тим на Германия и към този момент упражняват на цялостни обороти преди гостуването на Естония в неделя. Нападателят на Република България (Лайпциг) беше повален от вирус, до момента в който халфът на Манчестър Сити е възобновен след мускулен проблем.

Капитанът на Борусия (Дортмунд) Марко Ройс от своя страна съобщи, че тренира обикновено в последните няколко дни, тъй че не вижда каквато и да било причина да не играе, откакто лекуваше контузия в коляното.

Защитникът на Херта (Берлин) Никлас Щарк, който пропусна евентуалния си дебют против Аржентина в сряда, остава отвън тима поради получена прорезна рана.

Cерж Гнабри, който вкара първото попадение и подаде за второто при крайното 2:2 с Аржентина преди два дни, тренира на самостоятелен проект през днешния ден, само че присъединяване му при гостуването в Талин не е застрашено. " Ние сме наясно, че нямаме право да подценяваме нашите противници. Напълно сме наясно, че те ще създадат всичко допустимо, с цел да ни попречат да вкараме гол. През първото полувреме ние ще се опитаме да отбележим, колкото може по-рано, с цел да диктуваме събитията до края на мача”, съобщи Гнабри.

В своята група Германия е с еднакъв актив с Холандия и Северна Ирландия и в този момент ще се опита да стигне до нова безапелационна победа след 8:0 през юни. Бундестимът има общо три мача до края на квалификациите. След визитата в Естония им предстоят семейства на Беларус и Северна Ирландия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР