Тим от елита на Турция иска крилото на Локомотив (Пловдив)

...
Тим от елита на Турция иска крилото на Локомотив (Пловдив)
Коментари Харесай

Коняспор напира за Карагарен

Тим от елита на Турция желае крилото на Локомотив (Пловдив) Бирсен Карагарен. Медиите в страната осведомят, че родният национал е попаднал в проектите на Коняспор. Тимът е 12-и в класирането. 28-годишният футболист е бил следен в някои от мачовете на " смърфовете " през есента, в които е затвърдил положителното усещане у турците. В Коняспор преди години рита Димитър Рангелов.

Преди време Карагарен бе цитирай от турски уебсайт. " Бих желал да покажа гения си в Турция, да видят хората по какъв начин служа си с топката. Надявам се някой ден да заиграя тук ".

Очаква се в най-скоро време фланговият футболист да подпише нов контракт с клуба. Настоящият му договор изтича през лятото. Той към този момент може да реговаря с всеки отбор и да подписва предварителни съглашения.

Локомотив стартира подготовка за пролетния дял в сряда. Тогава играчи и треньори чакат заплащания. На " Лаута " са със забавена по една заплата - за ноември. Тя към този момент е дължима, само че притежателят Христо Крушарски е оповестил, че парите ще бъдат платени в сряда. В момента предприемачът е в Аржентина.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР