Еди Хърн е убеден, че мачът Девин Хейни - Райън

...
Еди Хърн е убеден, че мачът Девин Хейни - Райън
Коментари Харесай

Хейни остава непобеден след допинга на Гарсия

Еди Хърн е уверен, че мачът Девин Хейни - Райън Гарсия ще бъде разгласен за неплатежоспособен. „ Крал Рай “ даде позитивна проба за неразрешеното средство Остарин в два теста допинг теста, направени към успеха му над Хейни преди по-малко от две седмици.

На 20 април Гарсия смъкна три пъти Хейни по пътя към успеха със съдийско решение в Barclays Centre в Ню Йорк. Но този резултат към този момент е подложен на подозрение, откакто 25-годишният Гарсия получи позитивна проба в два теста за допинг на VADA, направени ден преди и в деня на дуела с Хейни.

В един от тестванията той сподели позитивен резултат и за метаболит на нандролон (19-норандростерон), само че този резултат към момента не е доказан, до момента в който се подлага на спомагателен лабораторен разбор.

Хърн, който има дългогодишни връзки с Хейни и постоянно го промотира от 2019 година насам, счита, че е " доста евентуално " резултатът да бъде премахнат от досиетата и на двамата бойци, откакто въпросът бъде решен. Това ще върне непобедения връх на Хейни, който загуби за първи път в кариерата си на експерт против Гарсия.

„ В лагера на Девин Хейни са смутени, ядосани и, несъмнено, желаят този дуел да не се състои, което е доста евентуално, бих споделил ", съобщи Хърн пред iFL TV. „ Независимо от метода, по който това е попаднало в системата на Гарсия неразрешеното вещество. След като борбата се състои, а ти си потвърдил, че това е попаднало в системата ти, борбата не се е случила на почтена основа. И той е бил с кг и половина повече, тъй че Девин е доста сърдит “.

„ Той пристигна с кг и половина над нормата, значи има в системата си препарати за възстановяване на представянето. И аз съм надвит, направи ми услуга. Но би трябвало да дадеш на Райън неговата опция. Както споделих, аз съм бил от другата страна (Конър Бен). Не познавам Райън Гарсия, нямам визия дали е мамил, или не. Но както споделих, в тази обстановка, казвал съм го и преди, отговорен до доказване на непорочност, и той ще би трябвало да премине през чуванията си. Не знам дали той ще има устойчивостта да премине през този развой, тъй като съм виждал по какъв начин той пречупва хората. Но в този момент ще би трябвало да премине през призрачен развой, с цел да почисти името си “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР