TikTok обяви новия си главен изпълнителен директор и главен оперативен

...
TikTok обяви новия си главен изпълнителен директор и главен оперативен
Коментари Харесай

TikTok с нов главен изпълнителен и оперативен директор след 8 месеца временно управление

TikTok разгласи новия си основен изпълнителен шеф и основен действен шеф в петък, осем месеца откакто последният основен изпълнителен шеф на компанията, някогашен началник на стрийминг услугите на Disney, Кевин Майер, напусна поста в компанията. В ход, който китайската компания майка на TikTok, ByteDance, категоризира като стратегическа метаморфоза, актуалният финансов шеф на ByteDance Shouzi Crew ще остане на тази позиция, като в същото време поеме ролята на началник на TikTok, а краткотрайният изпълнителен шеф на TikTok Ванеса Папас ще премине на позицията на основен действен шеф.

Назначенията идват след една в действителност бурна година за известната обществена мрежа за шерване на къси, занимателни видеоклипове. В писмото си за овакантяване на компанията след единствено три месеца отпред, Mayer, който оказа помощ за стартирането на известната услуга за стрийминг Disney Plus, уточни като причина за напускането си опасността на тогавашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп да забрани потреблението на TikTok на територията на Съединени американски щати, в случай че компанията не бъде продадена на локална компания.

Shouzi ще продължи работата си от домашния си офис в Сингапур, до момента в който Папас ще остане в Лос Анджелис. „ Пътуването на TikTok занапред стартира “, сподели Папас в известие за пресата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР