Тиксо за оцеляване Ако нямате ролка тиксо като част от основното

...
Тиксо за оцеляване
Ако нямате ролка тиксо като част от основното
Коментари Харесай

Как да употребим пълния потенциал на тиксото вкъщи

Тиксо за оцеляване

Ако нямате ролка тиксо като част от главното си съоръжение за къмпинг, направете го незабавно! Самозалепващата лента има безкрайни приложения, когато сте измежду природата. Направата на компас от тиксо и малко корк е дребен и елементарен образец, само че по-практичен и реален образец е потреблението на тиксо, с цел да извършите шина, в случай че се нараните. Най-известните заместители на захарта Пет питиета, които задействат мозъка

Отстраняване на брадавици

Много изключително приложение на тиксото е потреблението му при премахване на брадавици. WebMD го изброява като нискорискова опция на третирането с киселина или течен азот, само че е наложително да се консултирате с кожен лекар и никога да не си назначавате сами сходни процедури.

Почистване на косми

Ако имате четириноги космати другари, тогава знаете сизифовата задача, която изисква да поддържате дивана чист. За благополучие, има огромна възможност да имате ролка тиксо някъде наоколо. Откъснете лента от тиксо и я навийте хлабаво към ръката си с лепкавата страна на открито. Плъзнете лентата върху тъканта на дивана. Космите на домашните любимци ще залепнат за нея и ще изчезнат от дивана. Залепващата лента може да се употребява и върху облеклата, с цел да се отстранят власинките или космите. Като употребявате същия способ като при дивана, завъртете част от тиксо към ръката си с лепкавата страна на открито. Натиснете или завъртете получената лента през облеклата си, с цел да премахнете повърхностните косми, за по-упорити косми можете да опитате да задържите тиксото и да го плъзнете по косъма на тъканта.

Лепенка против мехури

Разтъпкването на нови обувки може да бъде много мъчително, твърдостта на обувките може да протрие място на петата на крайници ви и да сътвори възпалено място, което в последна сметка може да докара до мехури. Адхезивните превръзки могат да работят, само че са склонни да се трият и рядко една превръзка покрива засегнатата област. Бърза опция е да покриете региона на петата с тиксо или преди да се появи мехур, или в допълнение към превръзка по-късно.

Силното лепило на тиксото и повърхността на обувките го вършат добър избор за отбрана на краката ви, когато носите мъчителни обувки. Надяваме се, че новите ви обувки могат да бъдат разтъпкани бързо и няма да има потребност от тиксо след първите няколко носения.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР