Тиха революция спрямо Митко Пайнера извърши фолкаджийката Емилия, научи HotArena.Чалгарката

...
Тиха революция спрямо Митко Пайнера извърши фолкаджийката Емилия, научи HotArena.Чалгарката
Коментари Харесай

Емилия с втори бойкот към Пайнера! Певицата спира да пее, печели от... чаши!

Тиха гражданска война по отношение на Митко Пайнера извърши фолкаджийката Емилия, научи HotArena.

Чалгарката реши отчасти да се отдели от продуцента си, който я изстреля на музикалния връх. От началото на новата година изпълнителката доби повече самостоятелност, както преди години направиха колежките й Ивана и Глория. Тя си направи личен канал в Ютуб, както и персонален уебсайт, в който продава чаши и албуми със своя лик. Всичките доходи от тези действия отиват в джоба на Емилия, а не регистрира % на Пайнера.

През последните месеци най-популярните имена в родната чалга надигнаха глава против ментора си. Кулминацията беше на концерта на компанията в пловдивската зала " Колодрума ", когато десетина от най-известните фолкаджии - Галена, Преслава, Фики, Джена и компания, оповестиха, че няма да пеят на тържественото събитие. Емилия евентуално е подела вълната и е решила, че е подобаващ миг да поработи повече за себе си.

За пукнатините в връзките сред Пайнера и подопечната му се заприказва още по-усилено, откакто Емилия разгласи, че няма да пее през първата половина на януари. Официалната версия е, че фолкаджийката има потребност от отмора след многочислените задължения по празниците, както и да отдели повече време на фамилията си. Първа тази процедура организира Галена, която разгласи, че ще пее единствено от понеделник до четвъртък, а през останалото време ще е с мъжа и синовете си.

Емилия се опита с къс коментар да поразсее подозренията, че има напрежение сред нея и продуцента й. " Иcкaм дa пoдчepтaя, чe пpoдължaвaм дa бъдa чacт oт фиpмa " Пaйнep. И oтдeлянeтo ми в личeн видeoкaнaл е нeщo cъвceм нopмaлнo зa тoзи eтaп oт кapиepaтa ми. Нe e в paзpeз c взaимooтнoшeниятa ни cъc ceмeйcтвo Димитpoви ", съобщи гълъбовчанката. Фенове с дълга памет напомнят, че това е втори опит на Емилия да се отдели от Пайнера. В началото на века тя стана част от дребна продуцентска компания, която работеше в другата огромна компания. Но не й се получи и се върна назад при своя дълготраен началник, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР