Тибетските тестове са много точни и разкриват много за нас.

...
Тибетските тестове са много точни и разкриват много за нас.
Коментари Харесай

Тибетски ТЕСТ, който разкрива душата и характера ви

Тибетските проби са доста точни и разкриват доста за нас. Често не подозираме всичко и не знаем всичко за самите себе си, до момента в който някой различен не ни разкрие какво крием в душите си.
За да извършите този тест мислете бързо, непринудено и действате по този начин, както ви пристигна без да се замисляте прекомерно дълго време. Има едно простичко нещо, което би трябвало да извършите:
 Ще решите ли сполучливо най-бързия IQ тест на света? Ще решите ли сполучливо най-бързия IQ тест на света?
Прeз 2005 година, cлeд 26-мeceцa прoбeн пeриoд, пcихoлoгът Шeйн Фрeдeрик прeдcтaвя cвoя уcъвършeнcтвaн Тecт зa кoгнитивнa рeфлeкcия (Thе Со...
Подредете тези думи от най-хубавата и близка до вас до най-неутралната и далечна: ВЪЛНИ, ДЪЖД, ПЛАМЪЧЕ, ПТИЦА, КАФЕ
Начинът, по който сте ги подредили, демонстрира целите в живота ви, какви сте вие и какво ви дефинира в очите на останалите.
1. ВЪЛНИ – вълните символизират страстите, разнообразието и лудостта, с която живеете живота си. Ако сте сложили вълните някъде при започване на думите, които са близки до вас, то значи живеете живота си с цялостна мощ и се оставяте на страстите да ви водят. Не обичате застоят, не харесвате скучния живот и постоянно се грижите към вас да е цялостно с завършения, които да ви припомнят, че сте млади по душа.
2. ДЪЖД – дъждът символизира проблемите във вашия живот, тъжните интервали и моментите, в които щастието като че ли ви се коства доста надалеч. Ако сте сложили дъждът най-после, то значи проблемите в никакъв случай не могат да помрачат щастието ви и постоянно се справяте с тях с лекост. Ако обаче дъждът е по-напред във вашата ранглиста, значи че постоянно ви спохождат проблеми и сложни обстановки и по този начин и не успявате да се справите с тях.
 Първото нещо, което извършите в тази обстановка, разкрива характера ви Първото нещо, което извършите в тази обстановка, разкрива характера ви
Ние сме привикнали с концепцията, че има 2 типа решения, които можем да създадем в една обстановка: вярната и неверната. Но този тест не е та...
3. ПЛАМЪЧЕ – това е пристрастеността към обичания човек, сексът и всичко, обвързвано с страстите на тялото. Пламъчето демонстрира до каква степен е значима пристрастеността във връзката ви, какъв брой обичате да сте дружно с колегата си и дали държите на тялото толкоз, колкото и на душата. Връзката с обичания човек е доста значима за безконечното благополучие, а вие добре знаете това.
4. ПТИЦА – птицата символизира свободата на духа ви и това какъв брой обичате самите себе си. Ако сте сложили птицата някъде на назад във времето, то може би е добре да се замислите дали любовта към самите вас не е оставена на назад във времето. Няма човек, който да е благополучен, без да обича себе си. Никога не забравяйте това!
5. КАФЕ – кафето в този тест е знак на прегрешението. Ако сте сложили кафето някъде по-напред, значи че постоянно се отдавате на греховни изкушения и смятате, че животът би трябвало да се живее тъкмо по този начин – без задръжки и извънредно самоуверено. Не разбирате хората, които цялостен живот се преценяват с нещо и някой. Предпочитате да се отдавате на момента и да не мислите толкоз за това какво ще последва след това.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР