Тибетската философия смята, че годината на раждане говори много повече

...
Тибетската философия смята, че годината на раждане говори много повече
Коментари Харесай

Тибетски хороскоп разкрива цялата истината за нас

Тибетската философия счита, че годината на раждане приказва доста повече за личността на даден човек, в сравнение с сме склонни да поверие.
3-те най-неопитни ЗОДИИ в секса
Според тибетците, тя споделя както за личността на човек, по този начин за това какъв е бил в предходния си живот.

Монах в компанията на маймуна
Вие непрестанно завладявате сърцата на хората, защото сте открити и радостни. Освен това сте деликатни към потребностите и желанията на обкръжаващите ви. Настроението ви мъчно може да се скапе, само че за сметка на това понякога обичате да спорите и дебатирате. Така захранвате душата си. В предишните ви животи сте били комедиант, търговец, вещател или държател на дребна област. Числата, които ви носят благополучие, са 11, 23, 25. Пасвате си с Пазител на огъня и Езерна костенурка, а с Източник на чиста вода не се предлага основаване на връзка.
Жарко слънце
В напечените обстановки действате доста тъкмо. Хората знаят, че могат да разчитат на вас, а възприятието ви за комизъм е спечелило доста ваши обожатели. За вас най-големият призрачен сън е ограничението на свободата ви. В предишните ви животи сте били ловджия, набожен водач, търговец на амулети, преподавател, консултант. Числата, които ви носят благополучие, са 12, 24, 36. Кобра и Кожена гривна са най-подходящи за вас, а с Черен бивол сте прекомерно разнообразни.
3-те най-откачени зодии
Нова луна
Вие непрестанно копнеете за обич и романтика, просто натурата ви е такава – доста сензитивна и нежна… денем. С настъпването на нощта като че ли се променяте – ставате по-динамични, по-уверени, по-страстни, с което носите доста наслада на интимния сътрудник, несъмнено. В предишните си животи сте били наемен палач, детектив, ръководител на скришен съюз, притежател на кръчма, ловджия, доктор. Числата, които ви носят благополучие, са 11, 23, 35. Най-много си подхождате с друга Нова луна и Черен бивол. Никак не се разбирате с Метален гонг.
Черен бивол
Вие сте персона, която избухва незабавно, щом някой стартира да върти и да суче. Най-много ненавиждате увъртанията. Обичате всичко да се споделя тъкмо, ясно и непосредствено. Но също по този начин обичате и да доминирате – в любовта, в работата, в другарството. Но това е по този начин, тъй като усещате, че сте родени да бъдете водачи. В предишните си животи сте били държавник, бизнес водач, арбитър, диригент, политик. Вашите щастливи цифри са 10, 22, 34. Подхождате си с Ярък въздушен дракон и Нова луна. С Жарко слънце нямате вероятност.
ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ В IWOMAN.BG
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР