Тези топ продукти са вашият най-верен съюзник в пътя към

...
Тези топ продукти са вашият най-верен съюзник в пътя към
Коментари Харесай

Топ 10 на продуктите за ударно изгаряне на мазнини

Тези топ артикули са вашият най-верен съдружник в пътя към стройна фигура. Разбира се, само потреблението им не е задоволителна. Ако не полагате никакви старания, резултатът ще бъде нулев.
Но в комбиниране с верните привички, те ще се трансфорат във ваши незаменими помощници в начинанието да се отървете от непотребните килограми.
1. Нискомаслени млечни артикули
Киселите млека и кефирът спомагат за производството на калцитриол - вещество, изгарящо мазнини. Но в случай че те са с високо наличие на мазнини, резултатът от това се губи. Млечният протеин форсира метаболизма, което също оказва позитивен резултат върху изгарянето на мазнините.
2. Джинджифил
Джинджифилът форсира метаболитната интензивност и предизвиква бързото изгаряне на мастните кафези.
Маринованият корен е идеалното допълнение към вашата диета. Консумацията му ще ви помогне да отслабнете по-бързо. Задължително е само да го консумирате умерено.
3. Грейпфрут  
Всеки състезател знае за тези свойства на грейпфрута и го избира вместо десерт. Този червен плод в действителност кара тялото да губи калории и отстранява телесните мазнини. 
 Защо да пием по-често джинджифилова вода Защо да пием по-често джинджифилова вода
Напоследък пикантния корен се появява на всички места - има даже и енергийни питиета с мирис на джинджифил, дъвки и смеси за пиянство на разпол...
Грейпфрутът съдържа флавоноида нарингин - вещество, което разгражда мазнините. Освен това този плод има жлъчегонно деяние. Единственият му негатив е неговият леко горчив усет.
4. Боб
Бобът е източник на протеини, скъпи за храносмилането. За преработката им тялото изразходва огромно количество сила, в това число и телесни мазнини. Разбира се, в случай че консумирате фасул в композиция с мазни сосове, тогава напъните ви ще бъдат напразни, тъй като на мястото на изгорените мазнини бързо ще се появят други.
5. Канела
Канелата намалява равнищата на глюкозата и забавя складирането на мазнини. Може да я употребявате като подправяне на чай, кафе, десерти, печива или да я добавите към вашето здравословно смути.
 Нов способ за развъждане на джинджифил вкъщи Нов способ за развъждане на джинджифил вкъщи
Джинджифилът е една от тези подправки, които биват необятно публикувани както в кулинарията, по този начин и в медицината. С нея може да спосо...
6. Зелен чай
Редовната консумация на зелен чай оказва удобен резултат върху загубата на тегло и метаболизма. Ако изпивате по две чаши на ден от него, ще усилят доста възможностите да загубите няколко кг единствено за месец. Просто се научете по какъв начин да го приготвяте вярно, с цел да извлечете максимума от питателните субстанции в него.
7. Малини
Малините са богати на ензими, които подтикват процеса на изгаряне на мазнините. Просто би трябвало да внимавате, защото те са освен мощен алерген, само че и съдържат киселини, които могат да навредят на храносмилането.
8. Зеле
 7 неща, които се случват с тялото ви, когато всеки ден ядете джинджифил 7 неща, които се случват с тялото ви, когато всеки ден ядете джинджифил
Напоследък диетолозите все по-често приказват за изгодите от джинджифила.  Този лековит корен е прочут освен със характерния си в...
Бялото зеле прочиства добре освен червата, само че и цялото тяло от отрови. То изобилства от витамини и микроелементи, както и от субстанции, които способстват за нормализирането на активността на храносмилателната система.
9. Червено вино
Както всеки алкохол и аленото вино, би трябвало да се употребява с мярка, въпреки очевидните му изгоди. То съдържа потребни ензими, които оказват помощ за разграждането на мазнините.
10. Папая
Благодарение на ензимите в състава си този другоземен плод оказва помощ за бързото попиване и разграждане мазнините и протеините.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР