Тези ритуали и действия ще донесат късмет на всяка зодия!

...
Тези ритуали и действия ще донесат късмет на всяка зодия!
Коментари Харесай

Пролетното равноденствие през 2023: Ето какъв ритуал трябва да направи всяка зодия

Тези ритуали и дейности ще донесат шанс на всяка зодия!

Астрологичната Нова година и същинската пролет стартират на 21 март. На този ден ще настъпи пролетното равноденствие. Слънцето и Луната ще се срещнат и ще обединят силите си. Астролозите предлагат през този интервал да си пожелаете най-съкровеното предпочитание, а небесните светила ще ви оказват помощ да го осъществите.

Тъй като това е началото на нов интервал, би трябвало да почистите добре обкръжението си. Започнете с генерално разчистване в дома - изхвърлете всички остарели, счупени движимости. Завършете, като преработите мислите, желанията и настройките си. Запишете ги в персонален дневник и помислете деликатно върху всяка фраза.

Ден преди 21 март би трябвало да извършите обред за филтриране. Просто запалете свещи в жилището или къщата си и ги оставете да горят допустимо най-дълго. Огънят оказва помощ да се отървете от отрицателната сила и също по този начин поддържа топлината в фамилията.

Съвети и ритуали за всеки зодиакален знак

Овен

Няколко дни преди и по-късно правете медитация. Избягвайте конфликтни обстановки. Работете върху вътрешната естетика.

Телец

Напишете трите си стремежи на лист хартия и ги изгорете. Изхвърлете останалата пепел в почвата, където ще засадите разсада си. Грижете се за фантазиите си и ги " отглеждайте ".

Близнаци

Купете жълто или бяло цвете в саксия в деня на равноденствието и се грижете за него. То ще бъде знак на любовта ви към самите вас. Външният му тип ще отразява вътрешното ви положение.

 равноденствие

Рак

През тези дни се пробвайте да се храните с силата на слънцето колкото е допустимо повече. Събуждайте се с първите лъчи, разхождайте се денем и се любувайте на залеза. Изпълнявайте йога процедура, наречена привет към слънцето.

Лъв

Направете палачинки за посрещане на пролетта и ги хапнете с мед. Или пък изпечете кръгла торта с лимони, праскови или ябълка.

Дева

Добавете пролетна сила в дома си. Купете стръкчета върба, нарциси или зюмбюли. Проветрявайте по-често пространствата.

 равноденствие

Везни

Трябва да посрещнете равноденствието в бели или светли облекла. Това ще бъде знак на готовността ви да започнете нов интервал. Белият цвят притегля шанса през идната година. 

Скорпион

На 21 март не забравяйте да нахраните птиците. Това може да стане както от прозореца на къщата, по този начин и по време на разходка в парка. Гълъбите са знак на мира и любовта. По този метод ще " нахраните " тази сила и в фамилията ви ще се възцари естетика.

Стрелец

В продължение на няколко дни преди и след равноденствието правете бани с билки и етерични масла. Или си приготвяйте билкови чайове с маточина, лавандула или липа. Енергията на природата ще ви даде спомагателна мощ и вътрешен мир.

 равноденствие

Козирог

През този ден се предлага дълга разходка в парка. Опитайте се да се отпуснете, до момента в който слушате чуруликането на птиците. Ако видите катерица да подскача по клоните, си пожелайте нещо.

Водолей

Направете малко пренареждане в къщата, в случай че има проблеми, които са " застояли ". Новият взор върху познатите неща ще ви помогне да намерите различно решение. Опитайте се да извършите стаята по-просторна и светла.

Риби

Като воден знак, 21 март е подобаващ за вас да сте покрай вода. Бихте могли да се разноските около морето или реката. Или да посетите басейн, спа процедури. Ще се почувствате като освежен човек, който знае по какъв начин да цени себе си.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР