Тези хора са изключително първосигнални. Като полицейски инспектор съм обслужвал

...
Тези хора са изключително първосигнални. Като полицейски инспектор съм обслужвал
Коментари Харесай

Лъснаха нови разкрития за Северин, вижте кой е баща му

Тези хора са извънредно първосигнални. Като полицейски контрольор съм обслужвал този регион, това са кварталите Тракция, Захарна Фабрика и Дунав мост. Мога да кажа, че те са на дъното на обществената каста. Техният метод на живот дефинира тяхното схващане. Това сподели в ефира на Нова телевизия юрист Андрей Желязков, говорейки за средата, в която е израснал килърът на журналистката.

" Имам една персонална доктрина за себе си, че това е обвързвано с неговите гени. Биологичният татко на Северин се назовава Северин Зоров Ангелов с прякор Рамото. Преди 12 години аз и моите сътрудници го задържахме за следващата кражба на цветни метали от региона на Дунав мост и го вкарахме в пандиза, където той се обеси. Лично смятам, че има и нещо наследствено. Тези незаконни гени може и да се наследяват. Единственото нещо, което вълнуваше татко му, беше от кое място да открадне, с цел да си купи нещо за пиянство и да пребие жена си, или да се сбие с някой съсед. Те са такива, първосигнални ", сподели още Желязков.

Той разкри още, че бащата на Северин не го е припознал като наследник, по тази причина майка му го е кръстила със своите имена. Баща му по същия метод е бил примитивен и нападателен. Няма данни за съизвършител на Северин, безапелационен е той. Коментирайки опитите Северин да бъде изкаран неуравновесен, юрист Желязков съобщи, че това е защитна линия, която няма да издържи по никакъв метод. Тя е обречена на неуспех.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР