Какво е кръговата икономика? По съществото си тя не е

...
Какво е кръговата икономика? По съществото си тя не е
Коментари Харесай

Чии интереси защитава идеята за кръговата икономика?

Какво е кръговата стопанска система? По съществото си тя не е освен това от известната система за събиране на вторични първични материали, която имахме до началото на 90-те години, съчетана със заявена отбрана на потребителите, която би трябвало да съществува и през днешния ден, в случай че се съблюдават законите. Нищо ново, нали?

Както всяка огромна самодейност на Европейски Съюз, и за тази има терзания, че тежестта от „ новата “ система ще се поеме от хората. Как ще принудиш огромната верига да изкупува амбалаж и опаковки, без тя да изиска административни и логистични разноски, които да калкулира в цената на продуктите. Как ще принудиш производителите да удължат виталния цикъл на техниката, която създават, без те да усилят цените към потребителите?

Ние, от „ Левицата! “, знаем по какъв начин.

Но друго е по-интересно. Когато прочетохме документите на Европейски Съюз, които бодро коментират „ новите “ хрумвания на евро-мислителите, се оказа, че те, апропо, са създали следните констатации:

Е, хубаво, като е открито това, какво е направил Европейски Съюз по въпроса? Нали кръговата стопанска система е тъкмо за отбрана на потребителите, а тук е открито тежко и редовно нарушаване на техните права?!

Ние, от „ Левицата! “, желаеме да знаем истината и да накараме тези производители, които са визирани в горните констатации, да платят за нарушаванията си на всички тези консуматори, които са засегнали.

На 20.05.2024 година отправихме питане до Екологичен потенциал, с което желаеме да се посочат имената и продуктите, които умишлено са основани, с цел да ощетят хората. Искаме да знаем кои са те, с цел да предложим смислена и ефикасна отбрана на хората против тези недобросъвестни търговски практики. А и правото на осведоменост на потребителите е посочено като приоритет на същата тази „ кръгова стопанска система “.

Гласувайте за " ЛЕВИЦАТА! " с бюлетина № 19 в 25 МИР-София



Източник:

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед2405Д-р Румен Петков: Кюстендил е имал, заслужава да има и ще има по-добра орис!Алтернативен Поглед21117Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед10724Саймън Ципис за готвения прелом в Грузия по украински образецАлтернативен Поглед2911Михаил Миков-Водач в 25МИР-София и Видин: " ЛЕВИЦАТА! " дава вяра на левите хора в БългарияАлтернативен Поглед3407Д-р Цветеслава Гълъбова-Водач-Монтана, Ст.Загора: Каква опция на статуквото предлага " ЛЕВИЦАТА! "?Алтернативен Поглед116803Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед78910„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  Валери Тодоров, състояние, Украйна,тежсо, позиция, Путин, сгъстяване  Валери Тодоров, състояние, Украйна,тежсо, позиция, Путин, сгъстяване
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР