„ТЕЦ Марица изток 2“ ЕАД, в партньорство с Община Стара

...
„ТЕЦ Марица изток 2“ ЕАД, в партньорство с Община Стара
Коментари Харесай

ТЕЦ Марица изток 2 дава стипендии за магистратури

„ Топлоелектрическа централа Марица изток 2 “ ЕАД, в партньорство с Община Стара Загора и Технически университет – София, започва взаимен план за изравнително образование и банкет в магистърска стратегия „ Топлоенергетика “.

Целта му е да даде опция за надграждане на познания и професионалн реализация в най-голямата топлоелектрическа централа в страната.

Успешно миналите изравнителното образование ще имат опция да вземат участие в стипендиантска стратегия на „ Топлоелектрическа централа Марица изток 2 “ ЕАД. Единствено в Стара Загора ще се прави изнесено образование по образователно-квалификационна степен магистър "Топлоенергетика ". Завършилите изравнително образование ще могат да аплайват за стипендиантската стратегия за записване в магистърската стратегия "Топлоенергетика ".

В плана ще могат да се включат всички, които са придобили образователно-квалификационна степен „ бакалавър “ или „ магистър “ по следните посоки:

ТЕХНИЧЕСКИ НАУКИ: Машинно инженерство; Електротехника, електроника и автоматика; Комуникационна и компютърна техника; Енергетика; Транспорт, мореплаване и авиация; Материали и материалознание; Архитектура, строителство и геодезия; Проучване, рандеман и обработка на потребни изкопаеми; Металургия; Химични технологии; Биотехнологии; Хранителни технологии; Общо инженерство.

ПРИРОДНИ НАУКИ: Физически науки; Химически науки; Математика; Информатика и компютърни науки.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР