Тестовете за COVID в момента регистрират обикновения коронавирус, който съществува

...
Тестовете за COVID в момента регистрират обикновения коронавирус, който съществува
Коментари Харесай

Мангъров хвърли бомба: Този коронавирус не бил онзи

Тестовете за Коронавирус сега записват елементарния ковид, който съществува от десетилетия измежду обществото, а статистиката за болни от Коронавирус сега не се отнася до COVID-19 отпреди две години, изясни пред медиите инфекционистът доцент Атанас Мангъров, представен от varna24.bg.

Клиничната картина, която дава това, което през днешния ден назоваваме Коронавирус, е изцяло друга от това преди две години, сподели още доцент Мангъров и добави, че това, което имаме в този момент като Коронавирус, по нищо не се разграничава от елементарните вирусни инфекции, с които всеки от нас се среща всяка година един път или два пъти.
-->
Настоящите коронавируси, които откриваме в този момент, не са COVID-19, сподели доцент Мангъров. Откриваме нещо, което постоянно го е имало, само че в този момент го записваме поради съществуването на проби, тази детайлност дава опция за доста съществени операции върху жителите, сподели още инфекционистът.

Тъй като Коронавирус сега не е COVID-19, това значи, че и имунизациите, прилагани през днешния ден, не работят, защото са основани за различен вирус, изясни доцент Мангъров и добави, че през днешния ден, две години по-късно, излиза наяве, че прилаганите ваксини способстват, изключително в млада възраст, за развиването на миокардити, автоимунни болести, тромбози, а случаите на неочаквана гибел при имунизираните зачестяват.

С 16% приблизително се е нараснала смъртността в Европейски Съюз през лятото на тази година, като статистиката сочи, че в страни с по-малък брой имунизирани, като България, растежът на смъртност е 1,45. За съпоставяне при страни със наложителна имунизация, растежът е доста по-висок (Испания – 37%, Германия – 16%, Гърция – 32%). Доц. Мангъров предвижда и в бъдеще редица произшествия, свързани с имунизациите – събития, които ще бъдат видени вследствие от миналото време.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР