Демократичният губернатор на Ню Йорк Кати Хочул каза, че иска

...
Демократичният губернатор на Ню Йорк Кати Хочул каза, че иска
Коментари Харесай

Прокуратурата на Ню Йорк ругае полицейски служител, игнорира команди по време на спиране на трафика: `Наистина не ме интересува`

Демократичният губернатор на Ню Йорк Кати Хочул сподели, че желае държавно следствие против окръжния прокурор на окръг Монро Сандра Дорли по отношение на видеозапис от бодикамера, пуснат от скорошно прекъсване на трафика.

Дурли, републиканка, която съгласно известията е трансформирала записването си от Демократическата партия през 2015 година, е хваната да кара 55 благи в час с 35 mph зона в град Уебстър, Ню Йорк, на 22 април. 

Окръжният прокурор не спря, а служител на реда я последва със светлини и сирени на към половин миля до дома на Дорли, демонстрират записите. Видеото, получено от WXXI и други издания посредством искане на Закона за независимост на информацията, демонстрира чиновник, който върви по алеята и влиза в гаража на Дорли, където тя паркира автомобила си.

Докато диалогът с служителя на реда стана развълнуван, Дорли се обади на шефа на полицията в Уебстър Денис Колмайер, като го попита: „ Можеш ли да му кажеш да ме остави на мира? “

„ Не мога Наистина не ми пука ", к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР