Tesla непрекъснато подобрява своята система за автопилот, наскоро, както вече

...
Tesla непрекъснато подобрява своята система за автопилот, наскоро, както вече
Коментари Харесай

Най-новият автопилот Tesla, бе тестван в екстремни условия

Tesla непрестанно усъвършенства своята система за автопилот, неотдавна, както към този момент ви информирахме, разгласи бета версията на новия си софтуера Tesla Full Self-Driving (FSD) 10.2. Ентусиаст с прякор AI DRIVR от YouTube показа забавен видеоклип, показващ резултатите от тестванията по време на работа с автопилота по маршрут, включващ сложни терени.

В 20-минутното видео специалистът споделя първите си усещания от новата версия на автопилота на Tesla и приказва за новите благоприятни условия на системата. За тестване е определен много сложен маршрут с многочислени завои, лимитирана видимост и мъчно изпреварване, в които вземат участие и велосипедисти. "Скоростта на реакция " на FSD 10.2 също беше тествана за транспортни средства и пешеходци, ненадейно появили се на пътя.

Работата на новия автопилот като цяло се харесва на специалиста. Въпреки обстоятелството, че сега се тества бета версията на автопилота Tesla 10.2, софтуерът, съгласно създателя на видеото, много тъкмо симулира държанието на човек, ръководещ кола. При маневриране по тесни пътища с остри завои, не се вижда внезапно прекъсване или ускоряване, колата гладко прави завои и понижава скоростта при съществуване на трудности. Вижте.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР