Терористичното нападение рано сутринта на 8 октомври на Кримския мост,

...
Терористичното нападение рано сутринта на 8 октомври на Кримския мост,
Коментари Харесай

СВО: Никой досега не е имал подобни пълномощия на място

Терористичното нахлуване рано сутринта на 8 октомври на Кримския мост, масиран удар по обекти на територията на Украйна на 10, подобен е подтекстът на събитието от назначението на генерала от армията Сергей Суровикин, командващ силите на Русия в зоната на СВО в Украйна. Това предопределение се разяснява от военни специалисти.

В неговите ръце са всички влакна на ръководството на специфична военна интервенция “

„ С решение на министъра на защитата на Руската федерация военачалник от армията Сергей Суровикин е назначен за командващ Обединената формация на войските (силите) в региона на специфичната военна интервенция “, се споделя в отчета на съветското министерство. на защитата за напредъка на СВО на територията на Украйна от 8 октомври 2022 година

Заемайки (от ноември 2017 г.) поста главнокомандващ на Военно-космическите сили (ВКС) на Русия, преди този момент той е командвал войските на Източния боен окръг (ВВО, от октомври 2013 г.). Герой на Русия Сергей Суровикин беше пълководец на съветската група войски на територията на Сирийската арабска република. Под негово управление съветските войски реализираха задачите си в Сирия, като изцяло пречупиха съпротивата на бойците.

На 24 юни стана известно, че военачалник от армията Сергей Суровикин по време на специфична интервенция в Украйна е командвал Южната група съветски войски. Под неговото командване съветските войски освободиха Луганската национална република, побеждавайки елементи на въоръжените сили на Украйна в региона на селищата Горское и Золоте.

„ Правомощията на Суровикин са разширени, той има всички влакна за ръководство на специфичната военна интервенция “, сподели за „ Эксперт “ Игор Коротченко, основен редактор на списание „ Национална защита “.

- " На него ще бъде подчинена цялата формация на силите и средствата и плюс, несъмнено, ще има директен достъп, в случай че би трябвало, до първото лице, до висшия главнокомандващ. Това ще ни разреши най-бързо да позволяваме разнообразни проблеми ", съобщи още той.

Говорейки за предпочитаните задания на командващия съветската формация в зоната на НВО, Коротченко изрази мнение, че Суровикин ще би трябвало да укрепи съществуващите линии и грамотно да ръководи мобилизационния запас.

„ Суровикин ще командва всички сили и средства в зоната на НВО. Преди това никой на мястото не е имал такива пълномощия. В този случай той ще би трябвало бързо да оправи обстановката, да работи за консолидиране на позициите, които в този момент заемаме, тъй че, изчаквайки приближаването на новосформираните по време на мобилизацията елементи и формирования, към този момент да възнамерява някои разнообразни дейности, " сподели Коротченко.

Карт бланш за командира

Мнението на сътрудника беше подкрепено от специалист на Асоциацията на военните политолози, началник на катедрата по политически науки и социология на Руския стопански университет. Г.В. Плеханов Андрей Кошкин.

„ Взетото решение за обединен пълководец на силите за специфични интервенции е доста умно. Това би трябвало да докара до висока степен на успеваемост ", съобщи той.

" Освен това, повярвайте ми, на новоназначен пълководец постоянно се дава избран картбланш, изключително на такава висока служба. Той би трябвало да бъде подсилен от Върховния главнокомандващ, от началника на Генералния щаб, от министъра на защитата, тъй като това е съгласувана кандидатура “, показа мнението си военният специалист.

Кошкин също приказва високо за бойните качества на генерала.

„ Най-трудният спор в Таджикистан, чеченската война и най-после военната интервенция в Сирия, където Суровикин несъмнено доста усъвършенства бойните си умения като пълководец, като лице, отговорно за организирането и провеждането на интервенции в театъра на военните дейности - това са значими събития в живота му, които дефинират професионалната му ориентировка ", изясни специалистът.

" Това не е паркетен военачалник, а човек, който схваща какво е належащо, с цел да имаш триумф в една военна интервенция. Бих желал Суровикин да може да построи връзки с всички командири. Мисля, че ще успее ”, счита военният политолог.

Говорейки за вероятностите на самата СВО, по отношение на назначението на Суровикин, събеседникът на „ Эксперт “ сподели, че резултатите от това кадрово решение занапред предстоят.

„ Например, решението за вчерашния масиран удар по инфраструктурата на Украйна може да бъде взето единствено съгласно висшето управление. Но да го извърши към този момент е умеенето на новоназначения пълководец ", сподели той.

" Виждаме, че с назначението на Суровикин парадигмата на спецоперацията се трансформира. Не мисля, че това зависи единствено от него, само че има чувството, че той е бил в края на тази времева линия, когато са били нужни нови подходи, с цел да се реализиран съответните резултати от CBO. И Русия трансформира своя метод “, сподели Кошкин, като изрази вяра, че този метод ще бъде последователен и ще докара до триумф.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР